Elche Cf (zbiorczy)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: snake » 11 paź 2005, 18:24

Moja pierwsza wielka impreza bylo Francja 98, bo w czasie Euro 96, bylem jeszcze maly i ogladalem tylko final (kibicowalem Czechom i nie znalem wtedy zadnego pilkarza czeskiego). Na MS we Francji nie przegapilem zadnego meczu. Tutaj gdzie ja mieszkam, mowi sie tylko o jednej lidze, hiszpanskiej. Inne ligi eurpoejskie sa bardzo zadko sledzone przez kibicow, wiec czasami mam problem zeby zobaczyc jakis mecz z ligi francuskiej, niemieckiej, albo wloskiej. Lige angielka ogladam na angielskich programach. Mam tez dostep do paru programow sportowych z Ameryki Poludniowej, wiec prawie co tydzien ogladam jakis mecz z Brazylii, albo Argentyny. Sledze tez caly czas La Copa Sudamericana. Segunda Division jest mi chyba najblizsza, z tego powodu ze druzyna z mojego miasta gra wlasnie w tej lidze. Co do Elche to nie przepadalem za ta druzyna, az do czasu kiedy Frankowski przeszedl tam, czyli od jakiegos czasu cos tam sie dowiem.

Wrocmy do tematu :) Sergio Aragoneses, czyli bramkarz Elche wznowil trening, po dlugiej chorobie i zaczol trenowac z druzyna. Pozatym nastepny mecz Elche zagra z dosyc silnym Albacete, ktory znajduje sie obecnie na 9 miejscu w Segunda Division, w meczu 8 kolejki.

Wróć do „Hiszpania”