Jeśli kogoś pominąłem - przepraszam, ale zawsze podczas głosowań ktoś wypada z głowy, taka ludzka natura.
1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP):
- Delpiero14 – zdecydowany numer jeden tego roku. Niesamowicie aktywny, napędzający forum user, a dodatkowo prawdopodobnie najbystrzejsza osoba na naszym forum. Przyjemnie się czyta zarówno te krótsze żartobliwe posty, jak i te dłuższe z poważniejszą treścią;
- Diamen23 – od wielu lat na forum, a ciągle nie wychodzi z formy. To nie pierwsza moja nominacja dla Diamena w tej kategorii, a to najlepiej świadczy o klasie
- sickstick – myślę, że zasłużył na nominację – jeden z najbardziej aktywnych userów; czasem bardzo zabawny, czasem mniej, ale nie da się ukryć, że bez niego forum byłoby trochę puste.
2. Debiut roku (Rookie Challenge):
- MK92 – klasa user, bardzo solidne wzmocnienie forum. Regularnie się udziela, dodając do tego naprawdę dużą jakość w postach. Oby tak dalej!
- fillion – zdziwiłem się, że on debiutował w tym roku, wydawało mi się, że jest z nami dłużej, a tu taka niespodzianka. Może przydałoby się trochę mniej odniesień do mojej osoby i do Delpiera14, ale ogólnie na plus;
- Plutek – jego zabraknąć nie mogło. Jak wpada w lajkowy szał, to trzeba chować posty, bo jak sypnie serią, to w głowie się kręci
3. Najsłabsze ogniwo forum: każdy coś tu wnosi;
4. Największy piłkarski znawca:
- HMK – za ogarnianie ligi hiszpańskiej, która dla mnie jest czarną magią;
- Kluchman – jak wyżej;
- matt_ - pozytywnie pokręcony na punkcie piłki nożnej, ogarnia rozgrywki, których nie ogarniają nawet piłkarze w nich występujący. Szacun.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać:
- zdecydowanie Delpiero14, bo to taki mój najlepszy ziom z forum i jestem przekonany, że byśmy się bez problemu dogadali;
- Diamen23 – inteligentny gość, do tego kibic Interu, więc nie milczelibyśmy krępująco
- Arwin – warto też poznać jakiegoś fana United, tutaj Arwin jest oczywistym wyborem
6. Największy dowcipniś:
- Delpiero14 – za inteligentny i niewymuszony dowcip, który jest najbliższy mojemu gustowi.
- Rojiblanco - dodałbym go wcześniej, ale jest tak zabawny, jak strzela focha, że go pominąłem, że musiałem to zrobić
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?:
- rekinho – najsmutniejsze odejście w historii forum, cholernie szkoda;
- fieldy – nowe obowiązki z pracy tak pochłonęły przesympatycznego admina, że nie ma dla nas czasu, a szkoda, bo to top user.;
- Morrow – niby pisze regularnie, ale wciąż za mało. Pisz gościu te swoje elaboraty częściej!
8. Największy dziwak:
- Cement – nie wpadłbym na taką nominację, gdybym sam nie został przez niego wytypowany. Gość to zupełnie nie moja bajka, wydaje się trochę nawiedzony.
9. Najlepszy mod: każdy z nas ma sporo do poprawy
10. Najlepszy avatar:
- Sterling autorstwa HMK. Nie lubię gościa (Sterlinga, nie HMK), ale wyszedł fajnie;
- Radja Diamena23 też przyjemnie się prezentuje.
11. Wydarzenie roku na forum:
- odejście DDK – smutne trzy tygodnie w historii forum;
- powrót DDK – po długich 3 tygodniach odetchnęliśmy z ulgą.
- małe forumowe zloty - w ciągu roku udało mi się poznać sześciu forumowiczów, co uważam za naprawdę dobry wynik, a miałem to szczęście, że żadna z poznanych osób nie okazała się zawodem
12. Kto poczynił największy postęp:
- HMK – udziela się niewiele, ale widać, że bardzo wydoroślał, za co ogromny plus;
- matt_ - stał się wiodącą postacią naszego forum i dziś nie widzę bez niego tego miejsca.
13. Najbardziej pomocny użytkownik:
- Kluchman – za pomoc w tematach technicznych;
- czubatka – jak wyżej.
14. Najfajniejszy użytkownik:
- Tomuś – niezwykle pocieszny, nawet jak za dużo wypije i wyzywa clonera
- fieldy – poznałem osobiście i stwierdzam, że to naprawdę świetna postać;
- Magnum – jak wyżej.
Zapraszam kolejne osoby do głosowania