Tak jak pisałem wcześniej, organizacyjnie i transferowo jesteśmy w czarnej dupie. Zarząd jak tylko dostaje okazje, to daje dupy. Pensje dla piłkarzy to jest śmiech na sali. Ostatnia komedia to nowy kontrakt dla Smailinga. Skład jest przewalony zawodnikami, których już dawno nie powinno być. Każdy kto w temacie, wie o czym piszę.
ALE. To co opowiada MOU to kpina. Każdy trener na tym poziomie, wycisnął by z tego składu sto razy więcej. Nie uważam, że Klopp czy Pepp mają lepsze drużyny. Portugalczyk kłamie, że tamci są lepsi kondycyjnie, a nasi to nie potrafią biegać. Jeśli nasza taktyka to ciągle laga na grubasa Lukaku i środek Herrera - Matic/Fellaini, nie mam pytań. L'pool oddał prawie 40 strzałów, klepał nas jakbyśmy byli 3 ligowcem. Wynik to wynik, przegrywać można przez wiele czynników, ale my dostajemy baty bo mental mamy na poziomie ósmego piętra pod ziemią. Nie wiem co Mou wbija zawodnikom na treningach, ale na meczach wygląda to tak jakby byli odcięci od prądu, zagubieni, jak muchy w smole. I to się nie poprawi. Tyle czasu minęło, były różne mozliwości by trener poukładał wszystko. Nie zrobił NIC, a zepsuł jeszcze więcej niż jego poprzednicy.