Wentyl Bezpieczeństwa!!!

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ » 11 paź 2005, 19:59

Babel pisze:Skad ty mozesz wiedziec jaki mam nastrój i mowisz ze to jest bzudra.
Bzdurą jest to, że ktoś napisał jakieś głupie hasło na Inter zanim Ty zacząłeś się napinać. Co za tym idzie tekst o dwóch warunkach jest jawną bzdurą.
Babel pisze: Zreszta o czym tu mowic napisałem głupie teksty, ale nie musze sie przed nikim, a szczególnie przed Toba tłumaczyc.
Nie wymagam tego. Chcę jedynie abyć umiał przyznać się choć w pewnym stopniu do błędu. Rozumiem, że działałeś pod wpływem emocji, jednak nie byłeś prowokowany, więc rzekome dwa warunki spełnione nie były.
Babel pisze:Ogólnie rzec biorac raczej rzadko spotkasz mnie na napinkach po niusami.
Mnie nie spotkasz w ogóle, ale nie o tym rozmawiamy. Pozostawny te tematy osobom odpowiednim. Dzieciom.
Babel pisze:Wole jak dostracze Ci powodów do rozdrabniania moich postów na forum...tez zes sie do mnie dopieprzyłes...chyba naprawde Ci sie nudzi
Dopieprzyłem się do tego co napisałeś. Dla mnie nie ma znaczenia czy ktoś ma nad avatarem 'Babel' czy coś innego. Ważne, że próbowałeś wcisnąć kit, aby poprawić swą nadszarpniętą reputację o ile o takowej można mówić w przypadku udzielania się na forum.

Wróć do „Wracając Do Meritum”