Naprawdę w to wierzysz? Przedstawiłeś swój subiektywny punkt widzenia. Czas na mój.Babel pisze:Bez odbioru, nie odpisuj.Pa Pa
Wystrczyło jedynie sprawdzić, by stwierdzić, że nie miałeś racji.Babel pisze:Przywołujesz juz wspomnienia sprzed lat a moze dwóch tygodni i z tego co pamiętam napisałem ci odrazu ze jest to 9 z 10 Twoich ostatnich postów.Prawdopodobnie nadal jest to aktualne.
O ile pamiętam, Ty nie prowokowałeś mnie nigdy. Poza tym, fakt, że napisałeś iż szanujesz Juventus został przeze mnie celowo przeoczony, gdyż to raczej oczywiste. Nie wypada nie szanować rywala.Babel pisze:Piszesz ze nie napinasz nie prowokowany ciekawe czym cie tak sprowokowałem piszacz ze szanuje Juventus(oczywiscie tego nie przytoczyłes bo przeciez i tak nie zmienia to sensu postu)
Po tym jak przedstawiłem swój punkt widzenia, mówie do widzenia. A właściwie dobranoc.Babel pisze:Ma dwie opcje:dodac Cie do listy ignorowanych gdyz spadam poziomem do dna forum czyli kłotnie o nie wiadomo czym lub poprostu skonczyc nasze nic nie przynoszace dyskusje.Wybieram ta druga opcje.Nara