Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Cement, Mądrość i elegancja. Jest jak Adam Frączczak z czasów Kotwicy Kołobrzeg. Jego posty są tak wartościowe, że chyba marnuje się tu na forum
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Żeby dodać smaczku rywalizacji oddam głos na filliona
3. Najsłabsze ogniwo forum - league - nowotwór złośliwy tego forum, przypadek nieuleczalny który powinien zostać jak najprędzej wycięty.
4. Największy piłkarski znawca - Cement
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Ilka nie żeby mi twerkowała, tylko fajnie by było w końcu poznać laskę która konkretnie żyje futbolem i sportem ogólnie. Przejrzałem jej polubienia na facebooku, a tam żadnych kotów, mody, polityki, wizażu, nawiedzonych madek itd. czysty sport. na pewno znaleźli byśmy wspólny temat do rozmowy.
6. Największy dowcipniś - hyppia cygan z zamoscia.. oryginalny typ jestem jego fanem i bardzo często jego posty poprawiają mi humor.
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- carbona, ale po takiej orce jaką zafundował mu masacra trudno się dziwić że zawiesił swoją karierę. Poprostu zapadł się pod ziemie i do tej pory nie może się wygrzebać.
8. Największy dziwak - piotrciespierro14 tworzą bardzo udany homoseksualny cyber zwiazek partnerski, jeszcze tego nie ogłosili ale chyba czekają na specjalną okazję. Kwestia czasu. Bądźcie sobą.
9. Najlepszy mod - ta kategoria to największy skandal i zarazem żart z tego plebiscytu.
10. Najlepszy avatar - krecina, fieldy i krówka, czyli ci których najbardziej kojarzę przez ava.
11. Wydarzenie roku na forum - Mundial 2018 cały świat wtedy żył piłką i na naszym forum w sumie było ciekawie. Z pozasportowych zdarzeń nic mi nie przychodzi do głowy.
12. Kto poczynił największy postęp - chyba matt_, jak utrzyma taki poziom aktywności i bycia spoko gościem to za rok będzie mvp.
13. Najbardziej pomocny użytkownik - magnum, dzięki za bilety i sorry że jeszcze skana nie przesłałem.
14. Najfajniejszy użytkownik - Slim91 Emigranci wracają. lubię jego relacje z podróży i inne życiowe rozterki którymi się z nami dzielił.