Zico_FCI pisze:Nie wiem czy zauważyliście, że kłótnie występują najczęściej na linii Juve-Inter i Juve-Milan, nie przypominam sobie jakiejś poważniejszej sprzeczki pomiędzy fanami Interu a Milanu. Jak by nie patrzeć o czymś to świadczy, na pewno nie o sympatii pomiędzy kibicami mediolańskich drużyn. Według mnie głównymi sprawcami całego zamieszania są niektórzy fani turyńskiego klubu którzy prowokują, głównie za sprawą rozdrabniania postów na które to rozdrobnienie najłatwiej jest odpowiedzieć. Nie mówię, że Milaniści czy Interniści są święci ale zazwyczaj to Juventusy prowokują (nie wszyscy oczywiście, a raczej nieliczni). Wink
Ha Ha Ha.
Poprostu kibice z Mediolanu maja kompleks Juventusu. Kto zaczyna gadki z epo itd, jestem na tym forum ponad rok, klutnie zaczely sie wtedy gdy Zaza sie wjebal na forum i pisal glupoty o epo, wtedy powstal tzw efekt domina. Kibice Juventusu sie tylko bronia. Kibice Interu nie najezdzaja na kibicow Milanu, dlatego ze nie maja odpowiedniej wiedzy do tego (czytaj nie maja argumentow na zaczecie napinki, bo o czarnym totku pewnie nigdy nie slyszeli), kibice Milanu nie najezdzaja na kibicow Interu, bo tamci nie najezdzaja na nich. Jezeli kibic Milanu/Interu napina w jakimkolwiek temacie, to moze byc pewien ze potem jakis kibic Juventusu bedzie napinal i tak w kolko.