Plebiscyt forumowy 2018

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6285
Kibicuję: 4rsenal

Plebiscyt forumowy 2018

Post autor: sickstick » 30 gru 2018, 18:59

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP)
Z racji że w tym roku nie było żadnego poważnego kandydata, który w jakiś szczególny sposób wyróżniłby się na tle i tak niespecjalnie wymagającej grupy mieszanką wiedzy, elokwencji czy zaangażowania, to z totalnego braku laku mój głos idzie do piotrciesa, który jest taki w sam raz - nie za głośny, nie za cichy, nie za gupi, nie za mądry, taki typowo swiatoplikowy ziomeczeq.

2. Debiut roku (Rookie Challenge )
Debiut roku to nagroda na siłę, poważnych kandydatów jest mniej niż w nagrodzie dla moda i potem wygrywają takie wanny jak Delpiero. Zawsze unikałem przesadnego chwalenia pierwszoroczniaków, żeby potem za parę lat nie żałować że proboswałem jakąś karykaturę, która z nich wyrosła. Ale żeby nie być gołogłosym zagłosuję jak wszyscy na MK92 i filiona żeby zupełnie nic nie zmienić w ich wewnętrznym wyścigu po nagrodę.

3. Najsłabsze ogniwo forum
Jakoś osobiście nie mam w skali całego roku kogo negatywnie wyróżnić.

4. Największy piłkarski znawca
Bardzo imponującą wiedzę ma Matt. Drugi głos idzie do Masacry, który wiedzą nigdy mi nie zaimponował ale od jakiegoś czasu potrafi świetnie czytać taktycznie mecze, przez co w swoich komentarzach o grze drużyn często pokazuje coś czego ja dotychczas nie zauważałem. Podobnie w przypadku Kluchamana, którego posty czyta się z wielki zainteresowaniem i interesującym punktem widzenia.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
Żadnego. Co roku piszę do samo, że internetowe istnienie każdego z was ma dla mnie swoją magię i nawet wrzucanie przez was zdjęć swoich gęb mi ją zaburza. Pozostańcie wyimaginowani, a wasze twarze będą się w mojej głowie generowały na podstawie tego co wypisujecie. Wyjątek stanowi Ilka której zdjęcia mi zupełnie nie przeszkadzają i choć to już jest zupełnie inny temat, to na zachętę oddam jej swój głos.

6. Największy dowcipniś
Najśmieszniejszy jest Kamil który w przeciwieństwie do wszystkich innych forumowych śmieszków potrafi taką magię, że kiedy napisze coś śmiesznego to automatycznie jego rozmówcy zaczynają wypisywać równie śmieszne rzeczy. Pure talent. Poza tym niezły ton w poczuciu humoru ma Ubek, a także Diamen. Pozaprogramowe wyróżnienie specjalne dla fieldego, który odkrył bezkresny świat memów.

7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
Nikogo. Może szkoda że temat Arsenalu tak podupadł, kiedyś co rusz dopisywał coś któryś z mniej aktywnych forumowo fanów Arsenalu, a teraz nawet jak ktoś tam coś z rzadka napisze to głównie same nudziarze bazgrzący wiecznie to samo.

8. Największy dziwak
Mam dużą granicę tolerancji dla dziwności, ale jednak te za ciasne portki clonera są dla mnie dziwne. Podobnie zacięcie ryby w dyskusjach dotyczących piłkarzy Manchesteru City też jest dziwne. Ogólnie tutaj mógłbym rozdać nawet z 10 głosów, masa tu dziwaków.

9. Najlepszy mod
Szeryf piotrcies zawsze na posterunku.

10. Najlepszy avatar
Najlepszy avatar to jakaś archaiczna nagroda z początków internetu, kiedy ludzie cieszyli się że mogą swoją internetową tożsamość afirmować fajnym obrazkiem 2x2cm. Czasem trafi tu ktoś z avatarem, ale ma go na tyle krótko że ciężko zapamiętać. Nie jestem fanem tych samach avatarów przez lata, uważam że to fałszywe skrywanie swojego aktualnego ja pod maską sprzed lat.

11. Wydarzenie roku na forum
Najbardziej porwała mnie atmosfera na forum podczas Mundialu oraz kilkutygodniowa gra w Rebusy piłkarskie. Dużo w tym roku było żalenia się, fochów czy damsko-męskich tarć które były ciekawe, ale mnie osobiście w ogóle nie porwały.

12. Kto poczynił największy postęp
Głosowanie na użytkowników z przeszło 5-letnim stażem jako największy postęp to jak wręczać dyplom za ukończenie gimnazjum 25-letniemu typowi. Taki dyplom z czystym sumieniem mogę wręczyć Masacrze który ambitną i zaciętą forumową twórczość ubrał w minionym roku nutkę luzu i wagon mądrego pisania. Kolejny głos dla Matta który rośnie na mocną postać tego forum. Trzeci punkt dla League który ostatnio coraz częściej pisze, niż tylko wrzuca.

13. Najbardziej pomocny użytkownik
Nikt mi w minionym roku specjalnie nie pomógł, a jeśli tak to przepraszam ale zapomniałem.

14. Najfajniejszy użytkownik
Tutaj głos idzie na Ilkę i futbolową bo uważam że tytułowanie określeniem 'fajny' kolesi jest gejowe. No może trzeci głos na Delpiero.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”