Na bani, bo inaczej niezaliczone:
1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - piotrces, matt, sickstick
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - fillon, MK92 i niech mu będzie mimo wszystko kojiro, mimo politycznego.
3. Najsłabsze ogniwo forum - paru na bloku, ale: mam wrażenie, że np. cloner (cytowane) jest prawdziwy, ale są tacy co uznają forum za część działalności: kamil i cement IMO widzą świat w określonych barwach i na innych mają "...". Do tego jeden z nich powoduje, ze nagle temat modów się rozgrzewa. Jeden z nich nie powinien być na forum.
4. Największy piłkarski znawca - hmmm... Nie dałem w MVP, ale Morrow potrafi sprawić że inaczej spojrzę na sprawę mimo tego, że w danym momencie mam inne poglądy. Te posty wnoszą wiele. Potrafi przekonać do choćby zastanowienia się nad swoim podejściem.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Magnum, Sickstick, seba82. Jestem gadatliwy, a ich chętnie bym posłuchał o piłce i spojrzeniu na ich kluby jak i ogólnie na podejście do życia.
6. Największy dowcipniś - Chlopaczek, Rojiblanco. no i fillon bo obiecałem za kilka memów
7. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- blackmore. Jak ktoś chce to może dopisać tego kolegę wysokiego (serio tylko po tym pamiętam, piotrek ratuje xD), co nie pamiętam nicka
8. Największy dziwak - hmmm... Nie jest to dla mnie stricte negatywna kategoria, więc 3 osoby: Kojiro, Ilka, Carbon. Często się nie zgadzam, ale zdarzało im się mnie zaskoczyć dziwnymi wpisami, którch treści nie brałem nawet pod uwagę.
9. Najlepszy mod - IDK, więc pitorces bo odpisuje, a lubię wiedzieć co i za co.
10. Najlepszy avatar - Ryba - najbardizej oczywista kategoria
11. Wydarzenie roku na forum - MŚ i kłótnie cloner-kobiety, bo mimo że nie zaglądam w wiele tematów, to i tak to zauważyłem.
12. Kto poczynił największy postęp - delpiero bez dwóch zdań. Kiedyś zgadywał humor, teraz ma wywalone i narzuca swój.
13. Najbardziej pomocny użytkownik - piotreces i Morrow. Zależnie od rozumienia postów, ale doceniam wkład obu
14. Najfajniejszy użytkownik - Chłopaczek, sickstick, delpiero. W sumie za różne typy humoru.