Liverpool - Manchester City

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Liverpool - Manchester City

Post autor: masacra » 05 sty 2019, 12:09

ryba_82 pisze:
Hehehe..... Stwierdziłem tylko fakt iż ostatnie podanie u piłkarzy City szwankowało a van Dijk świetnie się ustawiał. Gdzie Ty tam widzisz "gdybanie? Z jednej strony podciągasz pod "gdyby babka wąsy miała" dwa fakty z tego spotkania które przytoczyłem a z drugiej piszesz o Lovrenie który według Ciebie jest winnym porażki z City Skoro ja gdybam to Ty również
:badziewie:

Stwierdzam fakt. City strzeliło dwie bramki po wyraznych błedach jednego człowieka. Czego tu nie rozumiesz i gdzie tam masz gdybanie?
To ty napisałes ''gdyby w kilku sytuacjach wrzutka była bardziej dokładna'', a to własnie nic innego jak typowe gdybanie. Gdyby była :) ALe nie była. A nie była takze dlatego,ze piłkarze Liverpoolu wyprzedzali adresatów tych wrzutek czy podan albo skutecznie przeszkadzali wrzucającym czy podajacym. Tak sie broni. I tylko Lovren raz dał sie wyprzedzic Kunowi a drugi raz złamał linie spalonego.
ryba_82 pisze: W necie ponoć fani LFC mocno psioczyli na technologię goal line po meczu na Etihad. Niezła beka
To taka sama prawda, ja ta, ze kibice City bardziej cenią mistrzostwo Anglii od Ligi Misiow. :)
Tzn ja nie wątpie ze gdzies tam w necie jacys nastolatkowie majacy w avku herb Liverpoolu zzymali sie na technologie po tym emczu ale wejdz sobie na RAWK czy jakis bardziej ogarniety profil twitterowy Liverpoolu oinic takiego nie znajdziesz (co najwyzej w formie zartu).

Wróć do „Anglia”