Liverpool - Manchester City

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 807

Liverpool - Manchester City

Post autor: ryba_82 » 05 sty 2019, 14:17

masacra pisze: Podsumowując juz to wszytsko, to napisze ze ja sie Rybie nie dziwie. To klasyczny przykład kibica City. Wygraliw czoraj arcywazny mecz, zamiast swietowac, ciezyc sie z tego triumfu on woli powbijac szpilki w kibicow rywala.
To już jest szczyt hipokryzji :haha: Jeśli dla Ciebie wbijaniem szpilki jest podanie dwóch faktów które uzupełniły Twoją teorię z którą się zgodziłem to nie mam pytań więcej i zaczynam wątpić w rzeczywistość. Dla Ciebie brak kluczowych podań piłkarzy wynikało tylko i wyłącznie ze względu na taktykę Kloppa a teraz
że to zasługa obrony The Reds czym przyznałeś mi rację, bo wyśmiewałeś moje słowa gdy napisałem o świetnej dyspozycji van Dijka a teraz piszesz iż to jednak obrońcy LFC świetnie się ustawiali :) Ja się z tym ostatnim po części zgadzam ale swoje też mają ofensywni piłkarze City którzy w tym aspekcie popełnili indywidualne błędy nie dość dopieszczając ten piłki. Przyczepiłeś się do mnie wyśmiewając moje słowa dotyczące meczu w których nic złego o LFC, piłkarzach czy fanach tego klubu nie napisałem a w dalszej części zarzucasz mi iż wbijałem w nich jakieś szpilki :D Wbiłem dopiero wtedy jak sprowadziłeś dyskusję na poziom beki. HIPOKRYZJA HARD LEVEL :) A od wbijania szpileczek to nie ma chyba tutaj lepszego od Ciebie drogi masacro :)

Wróć do „Anglia”