To ja bym sie nie zgodzil we wszystkich ocenach wg mnie:cloner pisze:
Ocena poszczegolnych pilkarzy :
w skali 1-10
Artur Boruc - 8 - najlepszy na boisku![]()
Marcin Baszczyński - 6 - niezle, malo bledow, ale troche za malo w ofensywie
Mariusz Jop - 7,5 - najlepszy obronca
Jacek Bąk - 6,5 - troche bledow, czasem 'spi', ale tez sporo dobrych wybic
Michał Żewłakow - 7 - niezleale tylko w defensywnie, z przodu niewidoczny
Euzebiusz Smolarek - 6 - malo widoczny, kilka niezlych zagran, ale nic ponadto
(46 min. - Jacek Krzynówek) - 6 - tak jak jego poprzednik, widac, ze jeszcze nie w formie po kontuzji
Mariusz Lewandowski - 7,5 - dobry meczbrawa dla tego Pana
skuteczny w defensywnie, ale malo widoczny w ofensywie
Radosław Sobolewski - 7,5 - podobnie, tylko, ze mial wiecej strat, ale tez lepszy w ataku
(80 min. - Arkadiusz Radomski) - brak noty
Kamil Kosowski - 6,5 - walczyl, ambitny, ale to za malo na dobrych Anglikow, ale z meczu na mecz pewniejszy
Maciej Żurawski - 5 - nic nie pokazal, kontuzja, i nie wiadomo kiedy go znowu zobaczymy
(39 min. - Tomasz Frankowski) - 7.5 - niezle wejscieod razu gola strzelil
brawa
ale czasem nie radzil sobie (troche przez ten wzrost)
Grzegorz Rasiak - 4,5 - slabo, duzo strat, niestety najslabszy, ale tez nie otrzymywal gornych pilek, w 2.polowie troche lepiej
BORUC - 8 pewny punkt naszej kadry szkoda przypadkowej bramki na 1-0
BASZCZYNSKI - 7 widac, że jest to bardzo ambitny zawodnik i po incydencie z Janasem odzyskal zaufanie u selekcjonera
JOP - 7 podtrzymuje to co powiedzialem wczesniej, najlepszy polski obronca
BĄK - 5 nie za pewny w swoich poczynaniach, od srodkowego obroncy wymaga sie takze poczatkowania akcji ofensywnych czego nie widzialem w wykonaniu Bąka
ŻEWLAKOW - 6 za malo sie wlaczal, nadal jestem zwolennikiem Adamskiego na tej pozycji
SMOLAREK - 5 nie poznalem tego zawodnika, prawa strona kompletnie niewidoczna, zero driblingu, widac ze sie spalil, ale Janas powinien nadal na niego stawiac
KRZYNOWEK - 5 oj oj brakuje do dawnej dyspozycji, trening, trening i jescze raz trening, ale nie martwmy sie w razie czego KACZMAREK go zastapi
LEWANDOWSKI - 3 nigdy nie bylem zwolennikie jego talentu, a dzisiaj jak na srodkowego pomocnika tragedia, ten zawodnik jest srodkowym obronca to co on robi w pomocy
SOBOLEWSKI - 6 zadania defensywne wykonane bardzo dobrze, gorzej z ofensywa zero strzalow celnych
RADOMSKI - 2 nie to miejsce nie ten czas, wspol - autor bramki dla Anglikow, chaos, chaos i jeszcze raz chaos
KOSOWSKI - 8 juz od kilku meczow bardzo wysoka forma, walczy za trzech, biega za pieciu, czapki z glow przed tym zawodnikiem
ŻURAWSKI - 2 same straty, wystawienie go w dzisiejszym meczu mijalo sie z celem, wracaj szybko do zdrowia Polska cie potrzebuje
FRANKOWSKI - 8 ok typowy napastnik niczym Grzesiu Piechna tam gdzie pilka tam Franek
RASIAK - 1-2 żona z dziecmi na trybunach a tu taka klapa, az wstyd,...... troche mi go szkoda