Przed tym sezonem? Cos mnie zdaje sie omineło w lato
Przeciez masz czarno na białym, ze nawet w samych czystych wydatkach United jest 'lepsze' przed tym sezonem od Guardioli. Czemu sie nie bije o mistrza zamiast niego?
Ja tez juz mowiłem. To ma takie znaczenie, jak dla twojego dziecka miałoby znaczenie, gdybys musiał sprzedac jego smoczek aby moc mu kupic butelke. Mozna powiedziec, na [ch**] smoczek, butelka wazniejsza bedzie miał z czego jesc. Ale w gruncie rzeczy i ten smoczek sie czasem przydaje. I dokłądnie tak było w przypadku transferow Liverpoolu. Ale juz o tym pisałem.
Pomimo wiadomego zamiaru twojego, to mimo to napisze, bo mam z tego do tej pory beke. Pamietam jak probowałes mnie przekonac, jeszcze jak uwazałes Jose za zajebistego, ze w sumie Klopp, nie miał złej sytuacji kadrowej jak przychodził do Liverpoolu i jego skład personalnie był całkiem mocny, nawet porownywalnie z United jak Jose zaczynał.. Wtedy ci piłkarze to nie był szrot bez znaczenia. Potem nagle, gdy rzeba było obronic teze ze sprzedani zawodnicy sa bez znaczenia, to okazuje sie, ze Kloppo sam szrot sprzedawał. Jak choragiewka, w zaleznosci od tego, ktorej tezy bronisz.
A prawda jest w tym wypadku wyjątkowo lezy po srodku. Skład Liverpoolu był taki sobie ale to, ze Klopp musiał sprzedawac by moc go wzmocnic nie ułatwiało mu pracy w pierwszych dwoch sezonach. Simple as that. I wydawac by sie mogło, ze oczywiste.