Liverpool - Manchester City

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Liverpool - Manchester City

Post autor: sickstick » 06 sty 2019, 19:04

masacra pisze:
sickstick pisze: Ja zwyczajnie nie wierzę w gadkę o tym że Klopp miał w poprzednich lata 30mln na czysto do wydania. To są jakieś totalny bzdury wypisywane pod swoją tezę.
:)
A ja zwyczajnie nie wierze w twoje przygody łózkowe z kobietami, ktore kiedys na forum opisywałes. Czy to jest dowod na to, ze ich nie było? Chyba nie. Twoja czy moja wiara ma w tych przypadkach gowno do rzeczy. O limicie transferowym pisali wszyscy okołoklubowi dziennikarze uznawani za wiarygodnych i jest to w Liverpoolu wiedza powszechnie znana. Klub musi przynosic zysk. Takie sa załozenia amerykanskich wlascicieli. I jeszcze do niedawna aby klub przynosił zysk nie mógł wydac wiecej na transfery jak własnie ok 30 mln funtów (w zaleznosci od roku bywało to nieco wiecej albo nieco mniej). I wiadomo, jesli w któryms roku klub nie wyda tych 30 mln netto, to w nastepnym moze wydac te pieniadze, ktore nie wydał w poprzednim. Wciaz bedzie przynosił zysk rok do roku. I wlasnie m.in to sie stało w ostatnim czasie.
No właśnie że nie pisali. Jak na fourm i interncie siedze codziennie, tak przez 4 lata Kloppa w Liverpoolu ani razu nie widziałem nawsa o tym że ma ograniczenia transferowe rzędu 30mln. Chcesz mi powiedzieć że Liverpool ma najniższe możliwości transferowe w całej lidze, niższe nawet od Brighton czy Burnemouth, a nigdzie w sieci nie było głośno w tym temacie? Jak dla mnie to co piszesz do absurd. Jeśli jest inaczej zapodaj jakieś nawsy czy coś w tym stylu. Kiedy przed sezonem ogłoszono że Arsenal ma do wydania 50mln to cały internet zaczął pytać dlaczego, pojawiły się artykuły analizujące dlaczega tak mało, powstały funpage przeciwko właścicielowi ect. Natomiast ty twierdzisz że Liverpool miał przez kilka okienek po 30mln do wydania i sprawa w ogole nie została nagłośniona? Sory stary, ale wciskanie nam takich bzdur nie przystoi.

Weźmy transfer VVD za 80mln Liverpool chciał go zrealizować już w lato, jeszcze przed sprzedażą Coutinho. Także to nie jest tak że Liverpool kupił VVD z pieniędzy za Brazylijczyka, te pieniądze w Liverpoolu były już wcześniej. Co by niby zrobił Klopp gdyby po kupieniu w latu VVD za 80 Coutinho jednak został i Liverpool jednak nie zanotował wpływu 130mln? Pokryłby -80 z prywatnego funduszu ubezpieczeniowego? :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 06 sty 2019, 19:07 przez sickstick, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”