To po cobagg pisze:ja mu nic nie wytykam.
Bo odniosłem dziwne wrażenie, że polemizujesz z tym zdaniem:bagg pisze:Spytałem się tylko czy pamięta jakieś inne zagranie.
bagg pisze:Franka i Zurawia i tak powinno byc Exclamation
"W dziesięciu można sobie dac radę z trudności z Austrią i Islandią". W dziewięciu byłoby to raczej nie możliwe.bagg pisze:w jakimś sparingu można dać im szansę. Wysoki Rasiak i szybki, potrafiący się znaleźć w polu karnym Rasiak.
No dobra, tu mnie maszNie pamiętam, w ktorej minucie, ale była taka sytuacja gdzie mogli nasi reprezentanci wyjść z kontrą, ale Tomasz bezsensownie w beznadziejny sposob stracił piłkę.
A tak na marginesie, jestem ciekaw, czy Janas słyszał o takim graczu jak Emanuel Olisadebe. Podobno gra w pierwszym składzie i wyelimował Wisłę Kraków. Przecież selekcja się nie kończy, jak pan mówił? Nie popełnicie tego samego błedu co pan Endżel, tak pan mówił? Gra się nie za nazwisko, tylko za aktualną formę? Przecież nie mamy tak banalnego podejscia do selekcji, że Rasiak:
Więc musi grać przeciw wyspiarzom. Bo wiemy, że pod względem główkowania angielscy obrońcy niewiele ustępują Grzegorzowi i nie można na tym opierać gry? Że pomimo genialnego pomysłu na grę i przeglądu pola, Terry nie z takimi Kollerami grywał?
Jak nie można umiejętnościami, o trzeba sprytem. A w tym pewien napastnik jest mistrzem świata. Co dziwne jest rezerwowym w kadrze Polski. Słyszał pan o nim, panie Janas?
No to miłego grzegorzowania na mundialu.