Nie da się ukryć iż Juventus ma więcej fanów od Milanu, z tym, że Turyn nie zasługuje na Juve.*_For_zaza_Milan_* pisze:Właśnie których nie ma. Dobrze to ujełeś.
Zamilcz napinaczu.*_For_zaza_Milan_* pisze:O wietrze nie pisz po zapeszysz i jeszcze ścieszke najlepszego proszku prezesowi zdmuchnie .. jak z odwyku wyjdzie.
Spójrz kto pierwszy zacżał pieprzyć głupoty, jakoby to dzięki Milanowi Juve było pierwsze.*_For_zaza_Milan_* pisze:Wyraźiłeś zdanie ? ale coś nie do tematu.
Można też wywynioskować, że nie rozumiesz najprostszych przekazów słownych.*_For_zaza_Milan_* pisze:Śledząc ten temat może wywnioskowac że Ty o tym meczu przeczytałeś na drugi dzień w PS.
Myśmy mieliśmy, ale nie chcieliśmy. Kumasz? Starałem się Twoim językiem, nie wiem czy mi wyszło. Słuchaj Zaza, wkurzasz mnie już tymi chorymi domysłami. Dzięki Tobie, wiem, że są ludzie, któryz słowa pisanego pojąc nie potrafią.*_For_zaza_Milan_* pisze: A my mieli pisać o 6 kolejkach "oczywiści" nie ma sensu jak nawet "nie stać Cie" na podsumowanie gry "swojego zespołu"