po cholere az tyle tych wykrzyknikow ? zapytajnikow ? nie mozna bylo dac emotakibic_korony pisze:Kto!!!!!!!!????????? go broni jacy wy ja tam widze jedna osobe Cloner, ale sie w sumie nie dziwie podobno rodzina z tego co widze to kazdemu brakuje gre aby okreslic jego fatalna gre, a przeklinac nie mozna to i sobie nikt nie ulzy
Ja tam tylko Jopa bronie bo na to zasluguje!!!!!!!!!!!!!!!
moj nick z malej litery
bron Jopa, tylko udolnie, bo kiepsko Ci to wychodzi
tak sie zastanawiam, czy kiedykolwiek zobacze Twoj bezsensowny postbagg pisze:Nie bronię Rasiaka, dla mnie rownież w tym meczu zagrał tragicznie, ale czy nalży Go odrazu skreślać? Mowię Wam trzeba dać mu szansę. Jestem też ciekaw zestwianie Franerk - Rasiak. W ataku wolałbym Franka od Rossi'ego, ale to nie oznacza, że Grzegorz w ogole się do kadry na WC 2006 nie nadaje
a atak Franek-Rasiak grac nie moze razem, bo kto bedzie Rasiakowi zagrywac wysokie pilki
Hmm, Olisadebe ? Saganowski ? dziwne, jakos wczesniej nikt ich nie chcial, dopiero gdy udowodnili, ze sa lepsi od pilkarzy z Wisly to wszyscy chca ich powolywacczeher pisze:OLI SAGAN BROZEK - im trzeba dac szanse a nie drewno caly czas!!!
watpie, zeby Saganowskiego Janas powolal, on go nie lubi jeszcze bardziej anizeli Frankowskiego
kolejny niezly postbagg pisze:No tak. Na Turnieju im. Łobanowskie bodajże Krol Strzelcow. Co to jest. To jest nic. Byle jaki piłkarz z byle jakiej ligi by to potrafił. Rasiak powinien być w kadrze choćby dla zrożnicowania w ataku. Taki wysoki piłkarz, ktory mogłby pełnić rollę Target Man'a.
te Twoje pseudo-ironicze teksty sa tak kiepskie, ze byloby lepiej, gdybys juz nie probowal uzywac ironiiserek408 pisze:Nie ma co ukrywać. Nasza kadra bez Rasiaka traci 90% siły ognia. Wczoraj rezerwowy Totenhamu fenomenalnie dryblował , dochodził do sytuacji strzeleckich i co najważniejsze został najlepszym strzelcem Polski w el.MŚ. Takich wysokich , dobrze grających głową zawodników nam potrzeba. Trzeba już teraz podkreślić , że Grzesiu jest faworytem bukmacherów w walce o tytuł króla strzelców World Cup. Co by było gdyby nie Rasiak
czeher pisze:A powiedz mi ile razy ten koles za ktorym sie tak wstawiasz stracil pilke Odpowiem ci to raczej granicy z cudem zeby to wszytsko zliczyc!!!
hmm, musisz nauczyc sie liczycczeher pisze:To widze ze masz zdolna siostre skoro w wieku 10 lat umie do 20zliczyc
ale nie martw sie, siostra bagg'a sie nauczyla, to Ty tez sie nauczysz
musimy cos sobie uzgodnic, pisalem Ci juz, ze jak wyjmiesz te drewno z glowy, to mozesz zaczac pisac (na gg Ci pisalem o Twoim 'mozgu')adekk pisze:Musimy sobie coś uzgodnić...Rasiak otrzymywał prawie same górne piłki...i ja nie wymagam od niego, żeby w walce z Terrym czy też Ferdinadem okazywał się lepszy, ale żeby chociaż trochę im pouprzykrzał życie...a o dolnych piłkach to w ogóle nie może być mowy..jak się ma nogi z kołków..
jakby rangi zalezy od ilosci WP, czy banow, to np. ZaZa czy Lakier juz dawno powinni miec takie 'specjalne' rangi - NIE WIESZ-NIE PISZadekk pisze:Zobacz kto ma ile wp.....
oyy dzieciak, Twoje poglady zmieniaja sie jak pogodaherdek pisze:Jeśli Grzesiu nie pojedzie na MŚ to bede świety. Ulubieniec pana Janasa miłaby nie jechać? Chyba się komuś pomyliło. Ktoś powiedział, że trzeba dać szansę, Brożkowi, Saganowi i graczowi Panathinaikosu Ateny - Olisadebe.
i nadal to podtrzymujeBabel pisze:Nawet najwiekszy obrońca Rasiak na forum cloner pisał ze zawodnicy nie powinni grac w kadrze za zasługi tylko za teraźniejsza forme, jaka prezentuje Rasiak wszyscy widzieli.Jeszcze cos mowił o tym ze on jest obiektywny w przeciwienstwie do nas...
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaadekk pisze:Sory, ale ja zrozumieć nie potrafię takich opinii.....no nie mogę..może nie mam tak ogromnej wyobraźni jak kolega...gratuluje...jakby mi ktoś przeczytał taki tekst, to na 100% uznałbym to za jakiś kiepski żart...o jakiej sile ognia Ty mówisz?? o jakich fenomenalnych dryblingach Ty wspominasz?? które to ...?? on jest dobrze grającym głową napastnikiem?? kiepski żart
teraz to mnie koles rozbawiles, przez Ciebie bede pisac tego posta przynajmniej o jakies 2-3 minuty dluzej
chyba jednak ranga "pseudoforumowicz" przydalaby Ci sie
kup sobie jakis slownik, encyklopedia, albo cos w tym stylu
zreszta bagg Ci wyjasnil o co chodzilo serkowi (fakt, ze ironia byla kiepska, ale zawsze mozna wyczuc, ze to ironia)
tekstu Jarzyny nie czytuje, bo nie ma sensu, jest to najlepszy post jaki widzialem od tygodni
wielkie brawa
przepraszam Pana, ale w kadrze gra sie za forme (w klubie przedewszystkim), a nie za gole w eliminacjachZico_FCI pisze:Bo on jest najlepszym polskim piłkarzem i strzelił kilka ważnych bramek w tych eliminacjach.
Jesli nie odnioslem sie do ktorego z tekstow, oznacza to, ze nie mialem po prostu z czym polemizowac
chyba bedzie trzeba czekac, az sie wykuruje Szymkowiak, az Zurawski nie bedzie lapac kontuzji co 3tygodnie
ciekaw jestem kiedy w meczu Sobolewski nie bedzie miec najwiecej fauli
ehhh, za duzo tego
dobrze, ze mistrzostwa dopiero w przyszlym roku
na koniec dodam : BORUC - NAJLEPSZY POLSKI ZAWODNIK
pozdrawiam