Primera Division (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Bonso » 15 paź 2005, 8:50

Sam sie zastanawiałem nad podobnym tematem, dobrze że już jest ;)

Hit 7 kolejki to oczywiście Derby Madrytu Atletico - Real. Atletico wzmocnione przed sezonem, spisuje się słabo, chociaz w meczach z gigantami gra im sie bardzo dobrze. Real z meczu na mecz sie rozkręca i gra coraz lepiej....Fernando Torres...zawodnik nieobliczalny, który może w pojedynke wygrac mecz...Casillas będzie miał z nim duże problemy..

To jest hit, ale myślę, ze bardzo ciekawie zapowiada się mecz Deportivo - Barcelona. Jeszcze niedawno byłby to hit, kiedy w La Liga faworytem była zawsze czwórka Real, Barcelona, Valencia i Deportivo...dziś Depo jest już tylko cieniem tamtej drużyny, lecz z ambicjami i trafia na Barcelone, która akurat nie ma formy...myślę, że będzie ciekawie :D

Betis - Getafe fenomenalny lider LFP gra z Betisem, wiec 4 drużyną poprzedniego sezonu...Betis jednak nie jest w formie, a Joaquin i Olivera, sami wiele nie zdziałają, tymbardziej w meczu z Getafe...w tym meczu może się okazać, czy klub z Madrytu jest naprawde rewelacja sezonu, czy poprostu miał szczęście ;)

moje typy :

Osasuna Pampeluna - Celta Vigo x

Espanyol Barcelona - Cádiz 1

Athletic Bilbao - Sevilla FC 2

Deportivo Alaves - Villarreal CF 2

Real Mallorca - Racing Santander x

Atletico Madryt - Real Madryt 2x

Valencia CF - Malaga CF 1

Real Betis Sewilla - Getafe CF 2x

Real Saragossa - Real Sociedad 1

Deportivo La Coruna - FC Barcelona 1x

Wróć do „Hiszpania”