Skąd możesz wiedzieć czy Baretto to udany transfer ?, wchodził na końcówki i nic nie pokazał, dzisiaj będziemy sie mogli przekonać choć troche na co go stać.gdb pisze:Zgadzam sie i jeszcze do udanych można zaliczyc tego nowego Bereto(nie wiem jak sie pisze) a do nie udanych zaliczył bym jeszcze Konrada Gołosiawokulski pisze:W wiśle dla mnie nawet udane transfery to:Dudka,Penksa i nawet Paulista a Kryszałowicz - porażka.
Co do Paulisty to jak Engel powiedział, że musi sie nauczyc gry zespolowej to nie wiedzialem co mam myslec, potem obejrzalem mecze Wisly z Vitoria
zrozumiałem o co Jurkowi chodzilo. Chyba musiał po pysku dostac od kolegow bo w Wodzislawiu juz nie gral egoistycznie i zaliczyl asyste.
Dudka jego nie mozna oceniac na tej samej plaszczyznie co innych, ma chlopak 20 lat i zostal sprowadzony z mysla o przyszlosci wedlug mnie jak dotad to nic ciekawego nie pokazal, powiem wiecej zawodzil.
Kryszałowicz tu sie z wami zgadzam bezdyskusyjnie.
Penksa to nie jest dobry transfer ale bardzo dobry !, naprawde gosc ma technike radzil sobie i na prawym skrzydle i w ataku. Strzelil pare waznych bramek, niestety kontuzja w meczu z Vitoria, po zejsciu jego z boiska gra Wiselki sie posypala ...
Golos to samo co w przypadku Dudki.