Polska - Transfery i plotki transferowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kielich
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Kielich » 16 paź 2005, 15:04

gdb pisze:
wokulski pisze:W wiśle dla mnie nawet udane transfery to:Dudka,Penksa i nawet Paulista a Kryszałowicz - porażka.
Zgadzam sie i jeszcze do udanych można zaliczyc tego nowego Bereto(nie wiem jak sie pisze) a do nie udanych zaliczył bym jeszcze Konrada Gołosia
Skąd możesz wiedzieć czy Baretto to udany transfer ?, wchodził na końcówki i nic nie pokazał, dzisiaj będziemy sie mogli przekonać choć troche na co go stać.
Co do Paulisty to jak Engel powiedział, że musi sie nauczyc gry zespolowej to nie wiedzialem co mam myslec, potem obejrzalem mecze Wisly z Vitoria
zrozumiałem o co Jurkowi chodzilo. Chyba musiał po pysku dostac od kolegow bo w Wodzislawiu juz nie gral egoistycznie i zaliczyl asyste.
Dudka jego nie mozna oceniac na tej samej plaszczyznie co innych, ma chlopak 20 lat i zostal sprowadzony z mysla o przyszlosci wedlug mnie jak dotad to nic ciekawego nie pokazal, powiem wiecej zawodzil.
Kryszałowicz tu sie z wami zgadzam bezdyskusyjnie.
Penksa to nie jest dobry transfer ale bardzo dobry !, naprawde gosc ma technike radzil sobie i na prawym skrzydle i w ataku. Strzelil pare waznych bramek, niestety kontuzja w meczu z Vitoria, po zejsciu jego z boiska gra Wiselki sie posypala ...
Golos to samo co w przypadku Dudki.

Wróć do „Polska”