Pytania Techniczne

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Mazurek » 16 paź 2005, 16:01

Tomusmc pisze:Ma problem dotyczący głośników. Kupiłem głośniki Creativa 5.1 i mam także karte obsługującą taki zestaw (5.1), ale trzy z nich nie działają Zna ktoś może tego przyczynę?
1. Jaki system operacyjny ?
2. Zainstalowałeś sterowniki ?
3. W menadżerze urządzeń w rozwijanej liście "Kontrolery Dźwięku" powinien Ci się pokazać nowy kontroler, którego nazwy ci nie podam, bo niestety mam tylko 2 głośniki, więc nie wiem :P W każdym razie w tym kontrolerze powinieneś zmienić (któraś zakładka - nie pamiętam).
BartekTS pisze:Mam straszny problem z GG!! Sformatowałem kompa i instaluje GG a ty taki mik niedziala niewiem czemu pisze ze musze byc zalogowany:/ Pomóżcie prosze was bo nerwy mi sie powoli KończĄ!!
No to faktycznie opisałeś problem.. :? . troszkę więcej szczegółów podaj. Napisałeś, że wyskakuje jakiś komunikat - przytocz go dosłownie ...
BTW polecam poczytanie FAQów na stronie GG
darekel pisze:AQQ jest dużo lepsze
Najlepsze :D Sam używam jeszcze za czasów gdy należało do mportalu a nie do wapstera i szczerze mówiąc nadal używam tamtej wersji IHMO jest dużo lepsza i bardziej dopracowana.
(Mój numer to 44444 :D:D:D)
mlody10 pisze:A ja mam taki problem w Windows Movie Maker, że czasem mi sie pojawia coś takiego :

http://img429.imageshack.us/img429/3518/problem8qn.png

i daje nie wysyłaj, potem cały program mi sie wyłącza. Dzieje sie tak jak importuje tam jakiś dłuższy filmik, albo też mam takie dwa krótkie filmiki, przez które też mi sie pojawia taki komunikat .
Wie może ktoś jak temu zaradzić ?
A próbowałeś reinstalować program ? To pierwsze co powinieneś zrobić.

Wróć do „Hyde Park”