Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post autor: coco » 16 paź 2005, 17:20

ogladałem cały mecz i moge powiedziec ze Livorno nie miało szans z tak grajacym Interem na pochwałe zasługuje cała druzyna
Toldo - nie miał duzo pracy ale cieszy ze zagrał :wink:
Cordoba - bramka i pewna postawa w defensywie świetne wejsca ofensywne
Favalli - jak na jego umiejetnosci to zagrał całkiem poprawnie :wink:
Samuel - twardy i nie do przejscia :wink:
Matrix - dzis nas zaskoczył bo nie było zadnej kartki dla niego :P ale ogólnie dobra gra uwienczona bramka
Ze Maria - ładne rajdy prawa strona ogólnie jak cała druzyna czyli dobrze
Solari - no ten to mnie dzis najbardziej zaskoczył ładnie sie starał wszedzie go było pełno a ta akcja co w pełnym biegu minał 3 gosci to juz klasa sama w sobie :wink:
Cambiasso - jak zawsze jeden z najlepszych na boisku praktycznie bezbłedny , kolejna bramka :wink:
Veron - no i tu mam dzis jakies dziwne odczucia moze nie zagrał najgorzej ale znajac jego mozliwosci potrafi duzo wiecej jedyne pocieszenie po tym meczu to te jego długie crosowe podania w Interze niestety mało kto tak umie :?
Recoba - to był chyba jego najlepszy mecz w tym sezonie a bramka jak dla mnie to cudo :wink:
Cruz - eh ja do niego nie mam przekonania wprawdze swoje zrobił ale ...
zmiany :
Burdisso - zmienił Matrixa duzo pracy nie miał ale widac ze nie zapomniał jak sie gra w piłke oby tylko grał najlepiej jak potrafi
Figo - troche sie zdziwiłem ze siedział na ławie ale trudno sie dziwic 33 lata :? mimo wszystko gdy wszedł ładnie wkrecał rywali kilka świetnych sztuczek
Wome - biegał i walczył ale niczym sie nie wyróznił

Wróć do „Włochy”