'Piotrek' pisze:Pozdrów tate.
O dziwo tego posta napisałem sam. Na temat polityki rozmawiałem zarowno z Tatą jak i z kolegamii, ale to nie oznacza, że wpłynęło to jakkolwiek na mojego posta. O polityce wielkiego pojęcia nie mam może to ze względu na moj dość młody wiek i ze względu na to, że w tej chwili w młodzieńczych latach ciekawsze rzeczy(przynajmniej dla mnie ciekawsze) do roboty).
A tak konkretniej? Bo wydaje mi się, że to domena kogoś innego...
Tutaj przywołam Aferę Rywina i sposob prowadzenia komisij przez p. Rokitę. Czepiał się spraw nie ważnych, często nie istotnych dla samej sprawy. Dobrze miał prawo był przewodniczącym.
Może dlatego też Rokita ze swoimi poglądami mnie odpych gdyż plan PiSu mi i moim najbliższym jest bliższy od programu PO.
Ibrahimović pisze:Kaczynski w wielu przemowieniach mowi i zachowuje sie jak jakis dyktator
Albo w innym odczuciu mowie pewnie i z przekonaniem.
Ibrahimović pisze:Jesli tak ma wyglada Pierwsza Dama to ja dziekuje
Rozumiem, że Prezydent ma się jakoś prezentować, ale czy to aż takie istotne żeby miało jakikolwiek wpływ na czyjś głoś. Ale traktuje to zdanie jako żart...jak dla mnie nieudany, ale żart.
Ibrahimović pisze:Tusk gra nawet w pilke ,a Kaczka jezdzi z bratem na wycieczki rowerowe po lesie
j.w.
piwus pisze:"Jan Rokita - prezydent IV RP"?
Widzę, że nawiązujesz do plakatow wyborczych Kaczyńskiego.
Jeśli Tusk wygra to tak może być. Wygrana Donalda = rządy Rokity.
Będzie nim sterował jak marionetką. Ale Donald jako Donald się lepiej prezentuje i to on zostanie pewnie takim 'marionetkowym' prezydentem.
Z mojej strony temat skończony.