Kolekcje

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8740
Kontakt:

Kolekcje

Post autor: cloner » 09 mar 2019, 12:23

Z autografami nie mam nic, jakoś nie czułem nigdy potrzeby podejścia do jakiegokolwiek piłkarza Polonii (nawet z ekstraklasy), nigdy parcia nie miałem na to. Choć paru fajnych grajków u nas było, np. Michal Peškovič (Aris Saloniki pozniej, duński Viborg, obecnie szaleje w Cracovii), Szymon Gąsiński (obecnie kadra plażowej piłki nożnej, ale... niezbyt sympatyczny koleś), Marcin Komorowski (jego przedstawiać nie trzeba, a miał u nas bdb pół roku), Pavol Staňo (przyszedł do nas odbudować się po kontuzji w Petrzalce, Probierz jak go zobaczył to stwierdził że tak świetnego zawodnika nie widział na oczy jeszcze i to sie potwierdziło, chłop łącznie zagrał ponad 240 meczów w ex), Marek Bažík (3-krotny mistrz Słowacji, bardzo niedoceniany zawodnik, przesympatyczny), Miroslav Barčík (2 mecze w reprezenacji Słowacji, 4-krotny mistrz Słowacji), Rafał Grzyb (przedstawiac nie trzeba, legendą Jagiellonii został), David Kobylík (mistrz Europy U21, grał w RC Strasbourg, Arminii Bielefeld, mistrz w Żilinie), Blažej Vaščák (4 mecze w reprezentacji Słowacji, grał z powodzeniem we włoskiej Serie A i Serie B w Treviso, Lecce i Cesenie) czy Łukasz Gikiewicz (z nim akurat mam zdjęcie, bardzo sympatyczny i mądry był już mając 22 lata, obecnie obieżyświat) :mrgreen:

Wróć do „Hyde Park”