AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 18 paź 2005, 19:57

Ancelotti podal kadre na jutro. Nie ma nadal Ambro :( może na Palermo wróci go gry. Mam nadzieje.

Bramkarze: Dida, Kalac
Obrońcy: Cafu, Costacurta, Kaładze, Maldini, Jankulovski, Stam
Pomocnicy: Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel
Napastnicy: Inzaghi, Gilardino, Shevchenko, Vieri

PSV ma coraz wiecej kłopotów Janek pauzuje za czerwiec z Fenerbahe, ten nowy Kone nie może grać bo nie zgłoszony a Jefferson Farfan narzeka na uraz ale typuja go go gry. Jak wiadomo Guus posklejał ten zespół po odejsciu tych najważniejszych graczy choc Cocu Alex czy Gomes zostali. W tym meczu trzeba uważac bo młode lisy mogą iśc "tokiem myślanie" Pakr któremu dobry wystep przeciwko Milanowi zagrawantował koszulke na Old Trafford. I gra rzecz jasne :wink: Na bank bedzie ciekawie :)

Z cyklu plotaczka dnia :lol: :wink:

Coś co mnie bardzo zaciekawiło. Jak ktos ogląda Calcio to wie. Mianowicie gracz Ascoli (22 lata ? 23 ? ) Pasquale Foggia oznajmił że nie przedłuży umowy z klubem a jego agent rozmawia z Milanem On o tym marzy by grac dla rossonerich i ble ble ble :shock: :shock: :twisted:

Foggia zawodnik z numerem 8 na koszulce Ascoli i obok Szaszy Bjelanovicia motor tego klubu. Koleś ma 22 a operuje lewą i prawna noga na boisku jak by był chirurgiem. :lol: Zwróciłem na niego uwage już dawno ale nie przypuszczałemze tu sie taka informacje pojawi. On może grać ne lewej stronie jak i prawej pomocy. Zawuażyłem że zmiania pozycje jak typowy skrzydłowy.

Jak to nie jest jedno sezonowy wybuch talentu to mam nadzieje że Łysy sprowadzi do Milanu nawet kosztem ... :wink:

P.S. Młody Christian Maldini podpisał "umowe z Milanem" :wink: 9 latek zarobi tyle co Becks :lol: i bedzie grał dla Milanu jak Tata ... czyli zawsze.

To jest piękna sprawa- wspaniała :) Oby młody grał w przyszłości jak tata i dziadek.

Wróć do „Wracając Do Meritum”