Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: Sawyer » 22 mar 2019, 11:09

futbolowa pisze: Ja akurat się z nim zgadzam. Tzn. zadziwia mnie, że uznajemy dwóch facetów idących za rękę za "obnoszących się", ale już pary kobieta/mężczyzna nie. Wielu ludzi ma w tym względzie dziwnie podwójne standardy.
Ja też się z nim zgadzam. Obnoszeniem sie to jestem w stanie nazwać, niektóre hardcorowe sceny podczas parad równości, ale na pewno nie to, że dwóch kolesi idzie za ręke albo sie przytula na ulicy. Jak sie kochaja to maja chodzic metr od siebie, albo spotykac sie po piwnicach bo, ktos ma poglady ze sredniowiecza? bez przesady :)
Ilka pisze: No wrzucają. Ale to nie budzi negatywnych odczuć no chyba że u gejów. I nikt mi nie wmowi, że to jest normalne. Nie jest! Gdyby było to by sobie dwóch facetow normalnie dziecko zrobiło. Coz natury nie oszukasz!.
Nawet jeśli to choroba to znaczy, że nie maja prawa być razem? Bo jak ktos twierdzi, że taka jest moda, a sa tacy, to mnie śmiech ogarnia, zwlaszcza biorac pod uwage fakt ze homoseksualizm byl obecny w starożytnej Grecji, a zapewne w ogole od poczatku ludzkosci.

Wróć do „Hyde Park”