Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: ossy » 18 paź 2005, 23:03

Zawiedli mnie strasznie. Don Fabio tęż się nie popisał. Wpuścił Chielliniego w tak ważnym meczu, a on jeszcze wcześniej ani minuty nie rozegrał. Ibrahimović beznadzieja...ogólnie to wszyscy. W pierwszej połowie jedynie Mauro coś pokazywał, i nie wiem czemu Capello go ściągnął. Bramka Ibry przypadek ale jest :P Może w tym sezonie zamierza strzelać bramki tylko w LM, a nie w serie A :twisted:
Może oceny wg mnie, w skali 1-10

Abbiati- przy pierwszej bramce troche zawalił, ale ogólnie zagrał dobrze spotkanie. Dobrze że obronił ten strzał Makkay'a bo 3-0 byłoby nie miłe. ocena 6,5

Blasi-cienko, beznadziejnie, dużo strat piłki...czasami zdarzały mu się lepsze momenty ale bardzo żadko, dobrze że zeszedł. ocena 4

Thuram- dziś słabo. za dużo fauli, i czasami nienadąrzał. za bardzo mu się nie przyglądałem więc nic więcej nie dodam. ocena 5

Cannavaro- taki nijaki mecz w jego wykonaniu. Nie był za widoczny. Powstrxymywał ataki rywali, choć często tego nie robił. ocena 6

Zambrotta- powiem szczerze że spodziewałem się wiecej w jego wykonaniu. za dużo niedokładych podań i głupich fauli. ocena 5

Camoranesi- najaktywniejszy zawodnik Juve w tym spotkaniu. Szarżował ładnie prawą stroną, rozpoczoł jedną z nielicznych akcji Juve wtedy co strzelał Nedved. Ciekawy jestem dlaczego go Capello ściągnął?? ocena 6,5

Emerson- sporo walczył w środku pola, ale to za mało. ładne uderzenia pod koniec, ale niestety Kahn wybronił. Jeden z lepszych zawdoników Juve w tym meczu. ocena 6

Gianichedda-strasznie słabo. za duzo fauli, niedokładnych podań..ehh szkoda gadać. ocena 4

Nedved- sporo walczył ale i sporo tracił. Czsami potrafił się obudzić i pociągnąć team do przodu ale często równało to się z jego stratami. ocena 5,5

Ibrahimovic- strasznie cienko. co chwile tracił piłke, po czym faulował. Jest bez formy to widać, nie wiem czemu zagrał cały mecz. jedynie co go troche ratuje w tym meczu to gol z 90'. ocena 5

Trezeguet- słaby mecz w wykonaniu Treze, bardzo żadko był przy piłce. zawalił po części 2 bramke, mógł wyskoczyć i wybić, a przecież troche wzrostu ma. ocena 4,5

Del Piero - nie wyróżniał się niczym specjalnych, ale nie zagrał też słabo. Dobre chociaż w jego wykonaniu był te rzuty rożne. ocena 5,5

Chiellini - na początku słabo, ale cóż się dziwić skoro nie grał jeszcze ani minuty w tym sezonie. póżniej troche się rozkręcił i grał lepiej, ładny strzał pod koniec, szkoda że Bastian wybił. ocena 5,5

Mutu- Mało grał, i był mało widoczny, bez oceny

Wróć do „Wracając Do Meritum”