Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 18 paź 2005, 23:12

Takie gadanie nie było Vieri to co bez francuza nie ma Juve. Troche nisko oceniacie Juventus :!: :!: jak wszystko zależy on Patricka :?: aż sam się dziwie ze to pisze ale tak nie jest. Bo troche chyba co nie którzy nadal zyją sondami na najlepszego gracza miesiąca :lol: :lol:

Bayern zagrał dziś swietny mecz. To nie ulega watpliwości ale gra się tak jak przeciwnik pozwala a dziś np. (powtarzam np. bo karzy pokazał "coś") Zambrotta pozwala na duże. Bo bramka na 1;0 to 40% jego "zasługa" zreszta samy widzieliście. Tym mecze Bayern troche utarł nos Starej Damie ba nie troche to w pierszej połowie by było Turyńczyków. Zlatan dal popis chamstwa jak nie idzie. I jak go szanować ?

Demichelis zagrał max mecz wielkie słowa uznania dla niego. Lucio i Ismael byli wszedzie a Sangol poprostu grał po swojemu. Szkoda że Makay nie trafił bo należało mu się. Tym bardzie że zmarnował 200% :( ale chyba każdy Bawarczyk może być zadowolony.

Ogółem fajny mecz ale tylko ze wzgledu na Bayern. Gratulacje sie należą Bawarczyka po pokazali świetny football. Aż w pierszej połowie piłem z ich zdrowie :lol:

Teraz Ci fani Juve co nie mają mozliwość ogladanie Canal + mają troche mnie i wiecej nakreślone pewne sprawy. Zlatan i inne tematy. Zreszta Wasze oczy nie mogą klamać :lol:

Pozdro

Tylko nie pisać zaraz kogo kupować w czasie mercato Lucek i te sprawy. :lol: :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”