Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 18 paź 2005, 23:21

Też sobie pozwole na ocenę poszczególnych piłkarzy w skali 1-10

Abbiati - straszny błąd przy pierwszej bramce, niepewne interwencje, praktycznie w ogóle nie wyłapywał górnych piłek, a dużo pomagali mu obrońcy 5/10

Thuram - jego gra mi się nie podobała prawie w ogóle. Złe podania, głupie straty, żółta kartka ehh... 4.5/10

Cannavaro - jeden z aktywniejszych obrońców, starał się jak mógł, piękne odbiory piłek, ogólnie pozytywny występ 6,5/10

Zambrotta - ładnie ciągnął prawą i lewą stroną, był wszędzie. Wiadomo, że miał głupie faule, ale nie były raczej chamskie. 6,5/10

Blasi - strasznie, malutko celnych podań, wiele strat, bezmyślna gra 4/10

Nedved - podobała mi się jego gra, jak zwykle waleczny, oddawał ładne strzały na bramkę Kahna. Pare niecelnych podań i pare strat, ale robił co mógł. 7/10

Camoranesi - początek kiepski, ale rozegrał się w moment. Przeprowadzał ładne, kombinacyjne akcje i strzelał. Niewiem dlaczego został ściągnięty :? 7/10

Emerson -bardzo ospały, często tracił piłki, chociaż ładny strzał oddał. Wyglądał tak jakby nie chciało mu się grać, nie wniósł nic ciekawego do meczu. 5/10

Gianichedda - zastępca Vieiry? wole pozostawić to bez komentarza. Jak on mógł być liderem w Lazio? zagrał strasznie! 3,5/10

Trezeguet - łapany w pułapki off-sidowe. Widać było, że chce dla drużyny jak najlepiej, ale bez żadnego skutku. 5/10

Ibrahimovic - strasznie beznadziejny mecz. Nie umiał przyjąć łatwych piłek przez co 98% tracił, bez sensu się kiwał, nawet ta bramka go nieusprawiedliwia. 3,5/10

Rezerwowi:
Del Piero - wprowadził w pewnym stopniu życie w drużynę. Aktywny i dosyć często przy piłce. Ładnie strzelił z rzutu wolnego, ale szkoda, że w sam środek :roll: 6/10

Chiellini - zdecydowanie gorszy od Blasiego. Zagrażał bramce, z tym, że...naszej. Dużo niecelnych podań i widoczny brak doświadczenia. 3/10

Mutu - wszedł w końcówce meczu i praktycznie w ogóle go nie widziałem. Brak oceny za zbyt krótką grę.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2005, 23:26 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”