Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 18 paź 2005, 23:44

Zaza - jasne, ze tak napisac nie mozna. Ale sam widziales i mecz z Messina i dzisiejszy. Oni nie umieja pilki w srodku pola rozegrac. Widziales jak to robil Bayern - szybkie, dokladne podania, a Juve? Zalosne to bylo. Ja normalnie patrzac na ich gre chowalem sie pod fotel ze wstydu przed kolegami. Emerson musi sie obudzic i faktem jest, ze jakis srodkowy, ale ofensywny pomocnik powinien zostac kupiony, ale to dopiero latem. Ja wiem, ze nie mozna zawsze wygrywac i liczylem sie z ta dzisiejsza porazka, ale nie w takim stylu

Miałem nic nie pisać ale Tobie odpisze Veelden^ :wink:. Chyba wiesz tak samo jak ja że Bayern zagrał dziś świetny mecz a Messina nawet z pomoca Boga by takiego nie zagrał. Wiec trudno nawet porównywać te mecze.

Przeciesz takie gadanie ze nie było Patricka może mieć tylko jeden skutek: patrz ---- Ćwierćfinał LM na Delle Alpi 0:0 Patricka czerwona i jedzie Juve do Niemiec na rewanż ... dzisiajszy i tu dzisiajszy mecz. I dla tego nie ma sensu i porównanie i pisanie o braku Franuza.

Zreszta Patrick i tak by nie zagrał dostał czerwona w popszedniej kolejce Champions League tak :>??

Każdy mecz jest inny jak to sie mówi ale dziś Juventus zagrał mizenie na maxa. Bayern zagrał świetny mecz ba nawet na bramka Juve nie załużyło a juz na pewno nie Szwed. Tylko po Interze to był najwiekszy sprawdzien dla Starej Damy w tym sezonie a Inter wtedy zagra tak jak Juve dzis. Tylko że Juve nie zagrał tak jak Bayern. Troche namieszałem ale chyba kumasz.

W lidze jest i Milan i Messina, i Intet, i Siena i Roma i Treviso. Wiec trudno porównać mecz do meczu. Dzisiejszy na pewne dał bo myślanie fana Juve.

Pozdro :!: Miłej nocy :)

Wróć do „Wracając Do Meritum”