Diamen23 pisze:nas do Francji
Coz za porownianie, wezcie tylko pod uwage ze Francuzi mieli wielki udzial w kolonizowaniu swiata w przeciwienstwie do nas Polakow. Tak wiec porownywac sie do nich nie ma najmniejszego wrecz sensu.
fieldy pisze:bo zmiennków dobrych na środe pomocy to my nie mamy
I wedlug mnie ten problem powinnismy rozwiazywac u zrodel a nie isc na latwizne, naturalizujac dobrego pilkarzy jakim niewatpliwie jest Cantoro.
piwus pisze:bo wiekszość ma to głęboko
To ze wiekszosc nie znaczy od razu ze wszyscy.
I myslisz ze zawodnik ktory z Polska zwiazany jest raptem od kilku lat bylby w stanie grac calym sercem dla jakby nie bylo obcej druzyny narodowej. Moze i by sie poswiecal na boisku, ale tez pewnie byloba to dla niego bardziej promocja niz gra patriotyczna. Nie znam go osobiscie i nie wiem czym sie gosc kieruje wiec do konca nie moge okreslic i wywrozyc tego cozby to mogl uczynic.piwus pisze:Poza tym Mauro będzie miał inne podejście od wszystkich Żewłakowów i Kosowskich, dla których równie istotna co gra dla kraju (o ile w ogóle kierują się taką ideologią) jest promocja do lepszego klubu.
Gdyby idz na grzyby...piwus pisze:gdyby Sobol
Gdybanie nie ma sensu.
Spojrz jeszcze raz na historie Polski i porownaj ja z historia tych panstw. Jezeli wszystko odpowiednio zmixujesz, (dostaniesz telefon na karteAjgor pisze:To jak ktoś jest za ideą REPREZENTACJI NARODOWYCH o musi wiedzieć, że ona się już skończyła dawno. Wystarczy zobaczyć na liczbę Francuzów w ich reprezentacji w 1998 roku a teraz choćby na reprezentację Niemiec u-21. dlatego jestem jak najbardziej za, bo takich zawodników jak Mauro nie mamy za wielu i napewno 100% wzmocnieniem może być.
Krzysztof Jarzyna pisze:Mauro jako zawodnik przewyzsza cala nasza lige i 80% reprezentacji. wiec jezeli chce grac, to czemu mowic nie?
Mozna by go i niby wpusci do kadry, ale jeszcze raz powtorze to nie rozwiaze problemu
piwus pisze:bojkotujemy
Wybieram ta odpowiedz.