W ekipie rossonerich nie ma Sandro Nesty i Massimo Ambrosiniego. Jest Cafu i coś mi mówi Chłopaczku że jednak Pendolino zagra w tym meczu. Nie zagrał z Cagliari z dwóch powodów. Męczący powrót z Brazyli i drobny uraz. Dla tego dmuchali na zimne. Są już do dyspozycji Inzaghi i Jankulovski. I mam nadzieje ze Marek zagra w tym meczu. Jak jest wstanie grać 90 minut oczywiści. (Tylko w obronie czy pomocy ?) Pippo wejdzie w czasie mecz na bank
Czyli ja stawiam na taki skład -
[4-3-3] Dida - Cafu, Stam Maldini, Jankulovski - Rino, Pirlo, Seedorf - Kaka' Sheva Bobo.
Najważniejsze by podeszli do tego meczu jak do PSV z przed roku. Nie czarujmy się ale to PSV jest w tak wcześnej fazie przebudowy ze wszystko zależy od Cocu. MvB i Vogel to dla nich ogromne straty. Trzeba zagrać na maxa i wygrać tym bardzie czuje remis w Turcji i może odskoczyć i spokojnie czekać na awans. Musza zagrać swoje i bedzie dobrze. Wyelminować Cocu i skrzydełka żądełka.
Wynik ? hmmm taki jak przed rokiem biore w ciemno. Wzłaszcza że teraz ważne mecze przed Nami 2:0 i gra. Każdy inny zależy od gry. Wczoraj Juventus pokazał jak może nie grać nic a przegrać "minimalnie"
P.S. Włoska prasa dzis pisze ciekawe rzeczy o obrońcy PSV Alexie i Milanie. Może rozmowy po meczu
FORZA GRANDE MILAN
Edit: No prosze a http://www.calciatori.com przewiduje takie składy ...
Milan (4-3-1-2): 1 Dida, 2 Cafu, 31 Stam, 3 Maldini, 4 Kaladze, 8 Gattuso, 21 Pirlo, 20 Seedorf, 22 Kakà, 7 Shevchenko, 32 Vieri
(16 Kalac, 5 Costacurta, 27 Serginho, 18 Jankulovski, 14 Vogel, 10 Rui Costa, 11 Gilardino)
All.: Ancelotti
Psv (4-3-1-2): 1 Gomes, 2 Ooijer, 19 Lamey, 4 Alex, 3 Reiziger, 20 Afellay, 8 Cocu, 6 Simons, 11 Beasley, 29 Robert, 17 Farfan
(21 Zoetebier, 18 Addo, 39 Ter Horst, 14 Ferreyra, 32 Dufour, 37 Ismail, 35 Sibon)
All.: Hiddink
Arbitro: Konrad Plautz (Austria)