AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3343

Post autor: Chlopaczek » 19 paź 2005, 23:24

Cos co w ogole nie bralem pod uwage stalo sie.Tylko remis.
Nie bede narzekal na PSV ze grali tak a nie inaczej bo po prostu inaczej grac nie mogli.Z takimi oslabieniami wiadomo bylo ze remis to dla nich sukces i wezma go z pocalowaniem reki.
Jestem za to zly na Milan a szczegolnie (jak zawsze po nie wygranych meczach) na Ancelottiego.Na pewno wiedzial jak grac beda goscie ale nic nie wymyslil zeby zlamac ich obrone.Oczywiscie jest tez mozliwosc ze wymyslil genialna taktyke na skruszenia muru PSV ale pilkarze jej nie zrealizowali - w to akurat nie wierze.
Z graczy Milanu chcialym wyroznic Dide.Zart oczywiscie.Tak na serio nikogo nie wyroznie poza Gattuso ktory robil to co do niego nalezalo.Zganie jak zwykle Seedorfa w nastepnej kolejnosci Vieriego i Kaladze.Gdyby nie kontuzja Shevchenki to Vieri pierwszy do zmiany.
Taktyka PSV co prawda zabila ten mecz ale trzeba ich pochwalic ze nie dali sie zlamac.Szczegolnie w drugiej polowie.Sa dobrze przygotowani kondycyjnie bo nawet pod koniec meczu probowali presingu wzgledem obroncow Milanu.Dobrze kryli i zageszczali srodek pola juz 30 metrow od bramki.Pilkarze Milanu walili glowa w mur.Ja osobiscie nie widzialem zadnej 100% sytuacji dla Milanu.Czy to kryzys?Brak pomyslu na gre?Nie wiem przekonamy sie za 10 dni jak na San Siro przyjedzie Stara Dama.

Grupa bardzo sie splaszczyla i koniecznoscia jest wygranie meczu wyjazdowego z PSV.W Turcji moze byc roznie a Schalke to najmocniejszy grupowy rywal (chociaz nie sadze zeby bronili sie na San Siro tak jak PSV wiec moze nie bedzie tak zle).Jeszcze nie dopuszczam do siebie mysli o odpadnieciu ale jest to calkiem realna perspektywa.Szczegolnie jesli dalej bedziemy tak grac.
Brawa dla PSV ale tak jak mowie tylko za obrone.Poor poor Milan.

Forza Milan.

edit: No i dramatyczna punktowo kolejka dla druzyn reprezentujacych Calcio :roll:
edit numer 2: garsc statystyk
Ostatnio zmieniony 19 paź 2005, 23:57 przez Chlopaczek, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”