Wybory prezydenckie (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post autor: Chlopaczek » 20 paź 2005, 15:54

Co tu tak cicho?Waza sie losy naszego niepodleglego kraju obywatele.Powstancie.

Dzisiaj bardzo ciekawe rzeczy dzialy i dzieja sie w Warszawie.Co o tym sadzicie?
Czy jest to atak na Kaczynskiego i proba odciagniecia go od kampanii wyborczej?Moze proba pokazania ze miasto nie jest tak bezpieczne jak mowi Lechu skoro tak latwo je sparalizowac i stworzyc zagrozenie?Na razie tylko pozorne ale co bedzie potem?Chociaz z drugiej strony jak takie cos powstrzymac?Byle wloczega moze porzucic jakas paczke w dowolnym punkcie miasta.
Dziennikarze snuja przypuszczenia ze jest to odwet srodowisk homoseksualnych.Kaczynski temu zaprzeczyl mowiac ze nie sadzy zeby homoseksualisci mogli tak dobrze przygotowac cala akcje a poza tym oni sami twierdza ze nie sa w ogole agresywni.Faktycznie atrapy byly przygotowany profesjonalnie.Zawieraly saletre co spowodowalo ze psy reagowaly jak na prawdziwy ladunek wybuchowy (sprytne).Osobiscie nie sadze zeby to bylo dzialanie homoseksualistow.
A moze (to takie moje wlasne przypuszczenie - spiskowa teoria) to sam Kaczynski zlecil cala akcje?Ogladalem przed chwila konferencje prasowa z jego udzialem i mowil ze byl pod Czestochowa ale gdy tylko powiadomiono go o calej sytuacji to od razu wrocil.Wrocil chociaz jest na bezplatnym (to trzy razy zaznaczyl) urlopie.Moze jest to sprytny chwyt w kampanii?Nagroda wynosi 100 tysiecy zlotych a w sobote "zlapia" sprawcow komus tam wrecza czek w dowod chojnosci i Lechu wyjdzie na obrotnego prezydenta ktory dziala szybko i skutecznie.Oczywiscie w sobote obowiazuje cisza przedwyborcza wiec w ten sposob jeszcze okrezna droga na sam koniec nabije sobie punktow.Wiem ze to moze troche naciagane ale ogladajac konferencje mialem po prostu takie wrazenie (moze to juz uprzedzenie do Kaczynskiego i szukanie dziury w calym).Przekonamy sie w sobote he he.

A sondaze (ech) wskazuja na spadek przewagi Tuska nad Kaczorem do 8 punktow.To niby duzo ale jednak cala sytuacja jest dla mnie niepokojaca.
Za 3 dni wszystko bedzie jasne.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”