Korona Kielce (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Scyzoryk » 20 paź 2005, 17:45

kibic_korony pisze:Widzialem te incydenty i tez mi sie to nie podobalo jesli 5 pomp leje jednego kloesia. Na meczu z Polonia np. wyprowadzili przed meczem kolesia, ktory jest wiernym kibicem, ale byl lekko nietrzezwy, wszyscy krzyczeli zeby go zostawic a pompy robily swoje. Ja mysle, ze trzeba zapomniec o tym co bylo i sie wziasc za porzadny doping taki jak byl chociazby w II lidze i te wspaniale oprawy meczowe, nalezelismy do czolowki krajowej. Szkoda, ze "zniknely" te stare flagi. Tworza sie nowi Ultras to zobaczymy co sie da zrobic Confused
No ale gośc sam sobie jest winny cały czas wyzywał sędziów ( z tego co pamiętam ) A zeby był dobry doping to prowadzący muszą być darzeni dużym respektem ... a nie wejdzie gosc 17 ( zeby nie bylo tez tyle mam :) ) i byle piknik go obraza czy nie słucha . A tak jest proste nie chcesz śpiewać to w$#$## na inny sektor tam terz jest zajebiście :) A te wspaniałe oprawy to myślisz ze wystarczy miec kase ?? NIE trzeba miec doświadczenie takie jakie mieli Ultras , przez kilka lat się doskonalili i mieliśmy wspaniałe oprawy w II lidze .

Wróć do „Polska”