O wczorajszym mecz już nie mam siły pisać / gadać rzecznik prasowy nie jestem
Martwi mnie natomiast to że on nie potrafili strzelić ale i wypracować 100% okazji z tak grającym rywalem. Bo nie długo gramy z Juve i na 1000% (moge sie nawet założyć) że Capello ustawi Juvenus na San Siro mega defensywnie. Tym bardzie mająć pk.t w przewadze. Musza coś wymyśleć. Oby Sheva był zdrowy ma przejśc jeszcze jakies badanie uraz niby nie groźny. Nesta wraca na Juve a z Palermo powinień dać zagrać innym gracza niż wczoraj. Vogel, Rui, Jankul, Gila może Ambro jak nie zagrają to go chyba zrobimy zrzute i Ancelottiemu kontrakt wykupimy
Alex walczył o angaż ? wolał bym by w mecz z Schalke i Fenerbache by pokazał się jak najlepszej strony. W tym meczy wygladało tak jak by Gomes walczył o coś
FORZA MILAN
[edit[/b] Nasz nastepny rywal ligowy jednak siemęczył w pucharze z ekipa z Izraela
Zagrali takim składem ---
PALERMO (4-4-2): Andujar - Ferri, Rinaudo, Terlizzi, Grosso - Gonzalez, Mutarelli, Codrea (72' Corini), Bonanni (61' Santana) - Brienza (46' Pepe), Caracciolo.
Ławka: Santoni, Zaccardo, Biava, Accardi.
Bramki: 45' Golan - 11' Brienza, i znów ten Terlizzi 78'
Widać Del Neri próbował daćodpocząć kluczonym graczą. Musieł wpuścić Coriniego i Santane. Nie zagrali wogóleMakinwa i powracający po kontuzji Barzagli. 7 bramka w sezonie Terlizziego