czeher pisze: ale nie pokoja mnie ostatnie kontuzje krolewskich
Toudinho pisze:Szkoda Besti.
Co do besti to nie bylbym taki pewny czy szkoda. Jest w slabej formie a tamowal tylko wejscie do pierszej 11stki Gutiereza. Teraz nie dosc ze Jose Maria bedzie mogl grac w kilku meczach od pierwszych minut to jeszcze sobie Bestia odpocznie, a i moze po kontuzji wroci w lepszym humorze i oby w lepszej dyspozycji.
Co do kontuzji Ronaldo to naprawde szkode. Widac ze brak skutecznosci w zespole bez niego. Ale sa tez plusy jego nieobecnosci. Wrescie Cosminho bedzie dysponowal wiekszym czasem na boisku by sie zaaklimatyzowac i pokazac swoje umiejetnosci. Natomiast jezeli chodzi o skutecznosc to trudno sie mowi, wazne tylko by strzelic wiecej niz przeciwnik i nie wazne kto bedzie strzelal.
Nie wiem czy jestes az tak glupi czy po prostu jestes ofiara systemu edukacji ktory nie uczy myslec. Ale pewno jedno i drugie, choc zawsze moge sie mylic. Czytam kolejne twojego posta i znow mam wrazenie jakbym czytal Realmadryt.comToudinho pisze:Mam nadzieje ze po kontuzji wroci odmieniony, w koncu daleko mu do formy z Sevilli. Robinho zastępowac będzie Ronaldo w ataku, a Guti ktory ejst w wybitnej formie, zajmie miejsce Besti w środku pola. Soldado z pewnością zagra w kilku meczach po kilka minut.