Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 21 paź 2005, 10:11

Zapowiadają się wielkie zmiany w Arsenalu.
Niestety, kiedyś musialo to nastąpić. Coraz głośniej mówi się o odejściu Henry'rgo do Barcy, która chyba myśli oi oddaniu Eto'o do Chelsea.
W dalszym ciągu niewiadomo co bedzie z piresem, czy przedłuzy konrakt, czy odejdzie? jak odejdzie Henry to pewnie Robertowi będzie łatwiej podjąć decyzję.
Przy rozmowach o sprzedaniu Henry'ego pojawiają się informacje o rzekomym zainteresowaniu Wnegera młodym Torresem z Madrytu.
Jeśli to ma być godny zastępca Henry'ego to ja dziękuje :cry:
Młodych, uzdolnionych to nam akurat niebrakuje na highbury. Że chocby wymienię nazwisko Robina van Persie [możecie się kłócić, że Torres ma większy potencjał - bedę bronił jak cloner Rasiaka - tylko, że ja mam argumenty poważne - nie typu "chrońmy lasy - Rasiak do kadry" :lol: ]

Wczoraj pojawiły się plotki o kolejnych zainteresowaniach Kanonierów nowymi piłkarzami, są to zawodnicy jednego z największych konkurentów Arsenalu - Tottenhamu [w dodatku niedługo gramy derby] chodzi o J. Defoe, M. Carrick'a oraz bezsprzecznie najlepszego bramkarza Anglii - P. Robinsona. Jakby przyszedł Robinson to o Borucu będzie można ostatecznie zapomnieć.

Wróć do „Anglia”