Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2745
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Ilka » 17 kwie 2019, 13:47

To ja jednak wolałabym, żeby Dybala został, a Allegri odszedł. Chyba jego era w Juve dobiegła końca. To były piękne lata, ale zabrakło tej przysłowiowej wisienki na torcie w postaci zdobycia Ligi Mistrzów!
Mnóstwo sukcesów na krajowym podwórku kibicom Juve już nie wystarcza. Conte też że Stara Dama dominowal w Italii.

Ogólnie Juve ma wszystko by zdobyć LM, ale zawsze czegoś na końcu brakuje, może tego szczęścia? Choć ono było choćby w rewanżu z Atletico. Nie wiem co z ta drużyna jest nie tak ... Czy faktycznie słaba Serie A ich tak usypia i rozleniwia, że w najważniejszych momentach nie potrafią się wystarczająco skupić i zmobilizować? A może problem leży gdzie indziej ...

Szkoda tej Ligi Mistrzów! Bardzo szkoda. Nawet w najczarniejszych snach nie przypuszczałam, że Juve potknie się na Ajaxie. I nie wynikało to z mojego zlekcewazenia Ajaxu tylko uważałam że wyciągna wnioski po wpadce Realu i że są na tyle zmotywowani, by wygrać w końcu LM! No i mieli Ronaldo - gościa który w DNA ma wpisane zwycięstwa!

Wróć do „Włochy”