Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Chiotis
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: Chiotis » 21 paź 2005, 12:40

Ja myśle, że Fergi powinien postawić na młodych wychowanków. Mam nadizeje, że tak zrobi. Dla mnie Ballack to dobry piłkarz ale nie wiem gzie miałby grać na ofensywnym pomocniku czy na defensywnym. Teraz Ballack w Bayernie gra chyba bardziej odensywnego bo tam chyba Demichelis z tyłu czyści. A może postarać sie o tego młodego argetńczyka do kompletu Mascherano, albo przestawić na def Fletchera (choć jak widziałem mecz z Benfiką to grał bardziej def. niż Smith) który musi poprawić przygotowanie siłowe--jak na moje oko. Z przodu nie wydaje mi się że kogoś potrzeba jeszcze tzn. Van the man i roo wystarczą, Sahe na zmiane i jeszcze może Ole wróci i będzie taki drugi Sheringam? Jest dużo możliwości. Idelanym zakupem był dla mnie Park chyba najlepszym od lat. Może grać i po lewo i po prawo i jeszcze w środku pomocy, to on wypracował bramki z Fulham. Ja bym powoli (bardzo powoli) odsuwał i zastępował Giggsa, który już nie gra wielkiej piłki. Szkoda że najzdolniejsi Roo i Cris mają jakieś tam problemy wychowawcze ale trudno. Ja szczerze nie licze w tym sezonie na walke o mistrza ale za rok jak ta paka sie zgra to Chelsea niech sie boi.

Wróć do „Anglia”