Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 21 paź 2005, 16:16

Dombroś pisze:Inter w scudetto kupił paru dobrych graczy ale w dalszym ciągu coś zawodzi...Ja widzę pare powodów (pare chyba nierealnych )
Tutaj kolejny ktoremu myla sie pojecia chyba chodzilo o MERCATO a nie Scudetto!!! buhahaah jezeli nie zna sie slow to nalezy najpierw sprawedzic co one znacza!!!

Co do Interu to taka juz ich przypadlosc czy syndrom - zawsze klapa a przed sezonem wielkie zapowiedzi, nie wiem czy to wina trenera bo Cuper tez sie nie sprawdzil, moze jakas klatwa!!! ja na poczatku sezonu lub w trakcie mercato pisalem ze bedzie jak zawsze a to co mowili w Interze o zdobyciu Scudetto czy lm jest taka gadka jak co roku a potem znowu nic!!! ale oczywiscie wtedy wszyscy fani mnie wysmiali i mowili ze to bedzie przelomowy sezon bo maja dobrych graczy Manciniego oraz Adriano, a tak na marginesie cos zablokowal sie w 1 kolejce strzelil a teraz co :?:

Krotko mozecie pomarzyc o Scudetto!! bedzie dobrze jak do el. lm sie dostaniecie, w lm podobnie wyjdziecie z grupy (co nie jest takie pewne) a potem juz raczej BYE BYE

Wróć do „Włochy”