Primera Division (zbiorczy)

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: luk1208 » 21 paź 2005, 22:00

Bonso napisał :
mam nadzieję, że typowi nabijacze w sstylu super, ekstra fanów Barcelony i ROnaldinho i Realu i Robinho, nie będą zaśmiecać tematu
Tez mam nadzieje ze "nabijacze" bedą omijac ten temat szerokim łukiem :twisted:
zgadzam sie tez zeby podsumowania robił Smithu bo chyba nadaje sie do tego :wink:

A teraz zebyscie nie powiedzieli ze nabijam daje moje tymy na tą kolejke La LIga :D

:arrow: Sevilla - Alaves - stawiam na gospodarzy, mają silniejszy skład i raczej powinni sobie poradzic.

:arrow: Barcelona - Osasuna - bardzo ciekawy pojedynek i sercem jestem za Dumą Kataloni. Barca musi nagrac na 100% mozliwosci i musi wygrac zeby uciszyc krytyke która spada na nich :!: Natomiast Osasuna jezeli zremisuje to napewno bedzie sie cieszyc a nie wspominając o wygranej, śa w niezłej dyspozycji oczym swiadczy miejsce w tabeli :!:
stawiam na Barce :D

:arrow: Sociedas - Deportivo - Tutaj stawiam na remis, ale ze wskazaniem na Depor. Goscie napewno są podbudowani po ostatnim meczu z Barcą i moze zaczną grac tak jak kibice tego oczekują.

:arrow: Willareal - Malorca - tutaj dospodarze powinni wygrac. Obydwa zespoły rozgrywały mecze w tygodniu i obyda są lekko podmeczone, ale jednak Willareal powinien wygrac. Moze wreszcie zacznie strzelac Forlan.

:arrow: Getafe - Zaragoza - stawiam na remis

:arrow: Cadiz - Bilbao - tutaj stawiam na basków, chociaz grają na wyjedzie to i tak powinni wtgrac ten mecz.

:arrow: Celta - Espanyol - tutaj wynik jest otwarty i kazdy rezultat moze pasc! Chyba wieksze szanse ma Celta i to ona powinna zgarnąc punkty.

:arrow: Malaga - Betis - mecz w którym etis bedzie sie chciał zrechabilitowac za pogrom w LM, ale czy bedą w stanie wygrac? stawiam na remis bo Malaga napewno łatwo sie nie podda.

:arrow: Racing - Atletico - moze to byc mecz o posade trenera Atletico. Stołeczna druzyna zawodzi w tym sezonie i jezeli nie zacznie wygrywac to trener moze pozegnac sie z posadą. Stawiam na Torresa i spółke.

:arrow: Real - Valencia - chyba hit tej kolejki. Real napewno podbudowany wygraną w LM, ale jeszcze forma nie ustabilizowana co pokazała pierwsza połowa pojedynku w Rosenborgiem. Na dodatek bedą grac osłabieni brakiem kilku zawodników. Valencia nie ma nic do stracenia a duzo do zyskania, Jezeli chcą sie liczyc w walce o mistrza to muszą wygrac. Pozatym zagra skuteczny Vila i powinno byc ciekawie.
Stawiam na remis :!:

Wróć do „Hiszpania”