komentarz i analiza wyników ligi polskiej 2005-2007

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post autor: kaczy » 21 paź 2005, 22:22

czeher pisze:o nie wiem czy Polonia jest az tak beznadziejna, moim zdaniem bledy w obronie decydowaly o porazkach i mysle ze Kubicki sie z tym uporal bo jednak wolalbym zeby Polonia dalej grala w ekstraklasie
Jednak jeszcze pare dni temu stawialbym na wygrano Grodziska jednbak po zmianie trenera stawiam na remis!!!

No wiesz ! Z tą grą co teraz prezentuje to jest raczej 1 z kandydatow .
Oglądalem calkiem niedawno mecz Z Wislą Krakow , gdzie bylo 1-0 dla wiselki . Wynik moze sugerowAĆ że nie jest wcale taka slaba , ale tak naprawde nie stworzyli se nawet zadnej grozej akcji . w kolejnym meczu z Leczna bylo podobnie , tylko że tam juz Gornik strzelil 3 bramki . W meczu z Belchatowem ja juz zwrocilem uwage na to spotkanie , i wiedzialem że bedzie znowu podobnie . i jak sie okazalo , nie myliłem sie . I jeszce gdy oglądalem ten mecz w Klubie Kibica , to wrazenia mialem takie same .
Wiec oni po prostu grają slabo ofensywny Futbol , i jeszcze do tego w wielu przypadkach obrona zawodzi . Myśle że jak nie zalapią jakiegoś przeblysku to ich sytuacja nie bedzie taka lagodna jak narazie . :idea:

No to teraz wroce do meczu z przed chwili :twisted:
Jakiez to bylo straszne....!!!
2-1 Dla Cracovi , gdzie przez koncowe 20 min sytuacja sie zmieniala diametralnie , i raz szale przejmowali jedni , a potem drudzzy . Jednak nie udazalo sie strzelic bramki nikomu , az do 95 min , kiedy to Bojarski , ktory byl kolem napędowym dla Craxow w tym meczu , wrzucal z rzutu wolnego , wprost na banke Tomasza Maskaly .
Trzeba zaznaczyć ze sędzia jeszcze nie podyktowal ewidentnego karnego w 91 min na Edim .
Po meczu Matlak Fanie sie wypowiadal na temat pracy arbitra . Mowil że jest nieudacznikiem Itp. :twisted:

Wróć do „Polska”