Gry...

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Gry...

Post autor: Kesz » 01 maja 2019, 12:05

Ja mam kompletną posuchę w grach, kompletnie nie mam w co grać albo właściwie mam przesyt gier w które powinienem zagrać.

Mam nada Final Fantasy XV do ukończenia a do tego Monster Hunter World w jakim przeszedłem jedynie samouczek do tej pory ;) Do tego jest remaster Resident Evil 2 który jakoś nie chce mnie wciągnąć tak jak to było z Resident Evil 7. Na kompie też Dead Space 3 do którego miałem wrócić i ukończyć a jakoś to odsuwam. W FIFA19 nawet nie ukończyłem drogi do sławy co wypadało by zrobić, bo już FIFA 20 dawno zapowiedziana. Tez mam One Piece World Seeker jaki mnie do siebie nie przekonuje, gra zwyczajnie jest zbyt prosta i gameplay zbyt monotonny. Ostatnio nawet odpalałem ponownie Kingdom Come Deliverance bo tej gry też nie mam jeszcze ukończonej ale jakoś dziwnie jak powraca się do takich gier po długim czasie i od nowa rozkminianie mechanik w grze. Własnie z Kingdom Come, Dead Space 3 i FFXV mam problem, że to są kapitalne gry ale do każdej bym wracał po dłuższym czasie przerwy i jakoś wkomponowanie się w to wszystko na nowo mnie odrzuca.

Ostatnio też próbowałem swoich sił w Dark Souls 1 Remaster i może bym grał gdyby gra nie miała głupio zaprojektowanych lokacji gdzie przechodzisz przez bardzo wąskie przejście a na nim przeciwnik jakiego nie da się ominąć w rezultacie próbujesz z nim walczyć i gałka pada nieco za mocno albo blokujesz atak jaki Cię nie co odrzuca do tyłu i lecisz z mapy. To mnie nie tyle denerwowało co zwyczajnie zniechęcało do grania. W Sekiro na szczęscie takich sytuacji nie było jak umierałeś to przez konkretny swój błąd.

Ze wszystkich wymienionych gier może przkeonam się do RE2 aczkolwiek jakoś nie wiem brakuje weny do grania. Może to już ten wiek ;(

Wróć do „Hyde Park”