chyba znam zasady odnosnie WP, a wytlumacz sie dlaczego napisales to az tak malymi literami dla mnie nie zrozumiale a jezeli juz to mogles na priva napisac swoje odczucia osobieste. Wydaje mi sie ze ogladales za duzo kreskowek albo glupich komedii gdzie goscie podpisywali jakoms umowe gdzie byl jakis kruczek napisany ledwo widoczna czcionka - buahahahahahDombroś pisze:Każdy wie że Polska to wolny kraj.... A co do toego że bez ciebie było lepiej to moje prywatne odczucie co do ciebie...WP się nie boje bo jak widzisz mam 4 a banują po wyżej 10-ciu.
Oby tak byloDombroś pisze:Zapewniam cie że wiem więcej niż tobie się wydaje
To mysle ze dzieki mnie juz wiecej nie pomylisz tych slow!!!Dombroś pisze:Scudetto to misrzostw Włoch
Macerato to okno transfrowe
A wracajac do tematu NBA wlasnie przeczytalem ze Allan Huoston zakonczyl kariere - szkoda go, wiek okolo 35lat to nie az tak duzo na NBA mogl jeszcze 2 sezony pograc ale kontuzje nie pozwolily w sumie po co mial sie meczyc i tak juz nie prezentowal sie tak jak kilka lat temu kiedy Knicksi weszli do play offow z ostatniego miejsca i byli rewelacja!!!wtedy niezle 3ki rzucal
zapraszam Panow na priva badz gg, nastepny OT = WP