Premier League 2018/2019

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Premier League 2018/2019

Post autor: czarny samael » 07 maja 2019, 17:32

Tomusmc pisze:
07 maja 2019, 15:43
czarny samael pisze:
07 maja 2019, 13:10
Tomusmc pisze:
06 maja 2019, 19:56
Jeśli drużyna o nic nie walczy i wystawia sobie rezerwy lub gra na pół gwizdka to nikt nie powinien mieć z tym problemu. Jakby Juve wystawiło po zwycięstwie samą Primavere i przegrało wszystkie mecze do końca to zapewne trochę mogłoby obrócić tabelę do góry nogami i też byłaby mowa o podłożeniu? ;) to są tezy kibicowskie, chyba, że zajęła się tym prokuratura albo federacja
Przecież wtedy co Roma walczyła z Interem o tytuł, Lazio w sposób oczywisty się wyłożyło. IIRC to nawet kibice mieli rozmawiać z drużyną przed meczem w tej sprawie. Kibice Lazio cieszyli się wtedy z gola dla Interu razem z kibicami Nerroazzurich. Stąd też to "Oh noooo", czyli drwina z tego jak się martwią stratą gola.
Zwykła pedaliada, ale kombinowanie Interu w sumie mnie nie dziwi, każdy sposób jest dobry na zdobycie mistrzostwa

Btw myślę, że w dzisiejszych czasach by to nie przeszło. Informacje zdecydowanie szybciej docierają do mediów
To nie jest żadne kombinowanie Interu, tylko niechęć kibiców Lazio do przyczyniania się do tytułu dla Romy. Też chciałem żeby MU przegrało z City, bo tytuł dla LFC dzięki naszemu zwycięstwu to byłaby tragedia. Byli piłkarze United się o tym meczu wypowiadali "na około", żeby nie powiedzieć tego samego.

Wróć do „Anglia”