Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
DeViL DaM
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: DeViL DaM » 22 paź 2005, 15:27

w United jest kryzys!! nie ma co do tego watpliwosci, tylko nie wiadomo co jest przyczyna tego kryzysu, jedni mowia ze to wina Alexa inni mowia ze to kontuzje, jak jest naprawde nie wiemy..... podobno prawda jest zawsze po srodku ;) wedlug mnie Fergie jak by sie nie staral to juz chyba nie osiagnie nic wielkiego z United, z calym szacunkiem dla Alexa ale uwazam ze moglby zrezygnowac sam, zanim go wywala, powinien powiedziec sobie dosc i z honorem odejsc i pomoc zarzadowi przy wyborze swego nastepcy ;)
a gra United wedlug mnie sie nie klei bo nie ma kolektywu,jest totalny brak porozumienia w zespole. W tym sezonie ogladalem wiekszosc meczy United i musze z przykroscia stwierdzic ze nasz atak jest strasznie bezradny, co z tego ze podejda pod pole karne przeciwnika skoro juzdalej nie wiedza co zrobic? ao obronie szkoda gadac.... Wzmocnienie jest potrzebne, potrzebnyjest srodkowy pomocnik i jakis obronca ktory z Rio moglbybyc nie do przejsca...

No i po meczu..... jestem bardzoniezadowolony, to byl mecz do wygrania..... a obrony to szczerze mowiac nie mamy wcale, tylko Rio prezentuje sie dobrze :/

Wróć do „Anglia”