Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 23 maja 2019, 17:42

Trudno mi się teraz nie zgodzić z Tobą Morrow choć chyba wywnioskowałeś że z Pogby chce zrobić potwora defensywy, nie nie chce bo wiem że taki nigdy nie będzie ale wiem ze ten chlopak potrafi dawać z siebie wiecej, z takiego Maty też kazdy robil beke a facet pod okiem MOU stał sie bardzo pracowity. Pogba jak chce to potrafi, Vidalem nie bedzie ale moze dawać z siebie wiecej. Mnie ogolnie ciekawi jaki pomysl ma na niego Ole.
W tym okienku poza dobrym defensorem chcialbym mlodych wilkow dla ktorych gra w MU to bedzie spelnienie marzen i nie bede sie martwil czy im sie chce, po erze Sanchezow chcialbym mlodych glodnych gry chlopakow co beda tutaj umierać za klub. Kolejny sezon z tymi parodystami ktorym sie nie chce to bedzie dla mnie za dużo. Ostatnio czytalem wywiad z Rojo..facet przyznal ze olal lekcje Angielskiego i mu sie nie chciało.....k.. to mowi facet zarabiajacy krocie grajacy na pozycji gdzie komunikacja to podstawa... to też pokazuje dlaczego w takiej dupie jestesmy. Ole do dziela.

Wróć do „Anglia”