Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5280
Kibicuję: Tylko WISŁA

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: DDK » 27 maja 2019, 18:09

j1mmy pisze:
27 maja 2019, 17:41
Jakby ktoś się zastanawiał czemu jesteśmy odbierani jako homofobiczny i ultra konserwatywny kraj możecie mu wskazać tą dyskusję :>
A żże publicznien ie można się całowąc to rozumiem Kraków 2im Stambułem ?
Homofobiczny nie, bo fobia to strach, a ja się nie boję, tylko mnie to obrzydza ;) Ale konserwatywny? Jak najbardziej, uważam że to wielka chwała, że jesteśmy tak odbierani.
Nadal uważam, ze nie powinno się nadmiernie okazywać uczuć w miejscach publicznych. Jednak czym innym jest jakiś buziak, a czym innym obleśne lizanie się.
Analogiczną sytuacją jest palenie fajek i np. przystanek autobusowy. Jeśli ktoś robi to na przystanku, to jest to karane. Jeśli ktoś robi to 20m od przystanku i nie przeszkadza siedzacym tam ludziom to jest to w porządku.
Delpiero14 pisze:
27 maja 2019, 17:45
Potem się pytają dlaczego forum nie przybywa nowych użytkowników. Ktoś wejdzie, poczyta teksty pełne nietolerancji, agresji i nawoływaniu do nienawiści i spieprza jak najdalej stad. W sumie nie dziwie się, jak czytam takie rzeczy jak typ z politycznego przed chwila to sam mam ochotę zrobić detoks.
Czym jest tolerancja napisałem już w jednym z poprzednich postów, jest to mrzonka tych, co nie tolerują tych, co mają skrajnie inne od nich poglądy. Natomiast czy ja wiem, czy moje posty są pełne agresji? Raczej starałem się wyzbyć agresji z tych postów, a jedynie konstruktywnie przekazywać swoje poglądy. A o nawoływaniu do nienawiści to już w ogóle szkoda mówić ;)

Wróć do „Hyde Park”