Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 771

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: j1mmy » 29 maja 2019, 15:17

sickstick pisze:
29 maja 2019, 15:06
j1mmy pisze:
29 maja 2019, 14:45
sickstick pisze:
29 maja 2019, 11:31
T-Mobile nie, a Plusa... szczerze mówiąc nie wiem. Dawno mi nikt Plusowego nie próbował sprzedać

Ja się ogólnie na forum nie chwaliłem, ale szefowie zdegradowali mnie parę tygodni temu z kierownika w najlepszym CH do zwykłego sprzedawcy w troszeczkę mniejszym CH, bo... wyskoczyłem z klientem na pięści :mrgreen: Koniec końców zmiana na plus, zarabiam raptem 200zł mniej (dopłata za obowiązki jakie tam miałem - dopiero teraz widzę że śmiesznie mała patrząc jak dużo ich było) a mam 5 razy mniej roboty ;)
Czy ta historia ma drugie dno , może ją rozwiniesz?
Typ się o coś awanturował na innym punkcie, chłopak sobie z nim nie potrafił poradzić więc odesłał go do mnie (właśnie to jeden z obowiązków których już nie mam - załatwiania skrajnie nieprzyjemnych klientów). U mnie okazało się że gość nie ma racji (twierdził że naklejono mu pęknięte szkło, ale widać było że kłamie), więc mu powiedziałem że kłamie, na co gość zaczął zrzucać rękami towar z półek (na części tylko kable i powebanki tam były, nie telefony) więc wyskoczyłem i złapałem go za fraki i zajebałem mu kopniaka pod kolano. O dziwo typ był większy odemnie, a ja nigdy nie nie biłem, ale po tym wszystkim uciekł... i pojawił się godzinę później w towarzystwie policji :mrgreen: Na tym afera się skończyła, policja tylko nas spisała, ale szefowie byli niepocieszenie że nam policja wbija do salonu i wyciągnęli konsekwencje.

Aha , czyli chroniłeś mienie firmy i w ramach tych działań cie zdegradowano. Polska w pigułce

@cloner

Praca z klientem nigdy nie jest prosta , u ciebie jeszcze jest ten problem że klient agresywny bo na wódkę potrzebuje

Wróć do „Hyde Park”