Korona Kielce (zbiorczy)

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: kibic_korony » 23 paź 2005, 18:49

Piwus pisze: Świetny mecz, fantastyczny sędzia (choć raz się pomylił, zamiast wolnego na polu karnym powinien być spalony. Ale już ręki w 91 min. prawidłowo nie zauważył i tego pięknegop rzutu Penksą, oba zdarzenia w polu karnym). Co do spięć i fauli, to też pod tym względem świetny mecz i honorowe zachowanie gości, kiedy Wiślacy zwijali się z bólu. Ogląda się... i biegnie dalej. Barreto pewnie skończy z dłuższą kontuzją. Gołoś trochę za późno zaczął kosić równą z trawą. Ogólnie pełno boiskowego chamstwa. widac, że kolega lubi 3 ligową piłkę, bo dośrodkowanie przeciwnikowi w twarz jest srednio 'świetne'.
Nie prosze cie nie zalamuj mnie, nie mow, ze Wisla grala "fer", faul Piotra Brozka zaslugiwal na czerwona kartke, powinien cieszyc sie ze skonczylo sie na zoltej. Nie wiem dlaczego mowisz o III ligowym poziomie, ja tu widzialem mecz na bardzo dobrym poziomie, duzo skladnych akcji, szybkie tempo, mecz trzymajacy w napieciu do ostatniej minuty. Nie warto w kolko nazekac nalezy kiedys pochwalic Korone, ze jako jedyny beniaminek wniosla cos do Orange Ekstraklasy. Szanuje ludzi, ktorzy umia to docenic.
Piwus pisze: Bardzo równorzędny mecz. Oglądaliśmy to samo? Hernani wyciągający piłkę z pustej bramki, dwa niesprwiedliwe spalone, z czego po jednym Brozek umiescił piłke w bramce. Przewaga absolutna, potem panowie zaczynają chodzonego i dwa prezenty dla Korony. Bardzo to było wyrównane Wisła 10 akcji. Korona 2.
Chyba ogladales inny mecz, nie widziales statystyk pomeczowych, zobacz kto oddal wiecej strzalow, posiadanie pilki bardzo podobne, a sedzia mylil sie w obie strony. A druga polowa to bylo juz panowanie Korony, dopiero po stracie dwoch bramek obudzila sie Wisla. A i zapomnialem wspomniec o bardzo "kulturalnym" dopingu wzgledem mojej druzyny i supersnajpera Piechny. Naprawde nie wypada na tym poziomie :!: :!: :!: :!:
Piwus pisze: Powtarzaj cześciej, to uwierzysz. Remis nie oznacza, ze Korona była lepsza, a chyba to sobie próbujesz wmówić
Nie powiedzialem, ze byla lepsza zagrala bardzo dobry mecz i w niczym nie ustepowala mistrzowi Polski, pokazala charakter i za to ja cenie. AAAA i nie przypominam sobie kiedy Wisla prowadzac 2-0 nie wygrala meczu, tu tez naleza sie brawa Koronie. pzdr

Wróć do „Polska”